Vikingové 21. 1. – 27. 1.

Tak už to začlo a hned první vítězství pro Highroadteam a Fanda Raboň jede taky - sledujete na cyclingnews.com

Uickey
Za tento týden: 270 km
Celkový počet: 980 km
Hmotnost: 92,3 kg

Vašek Viky
Za tento týden: 170 km
Celkový počet: 170 km
Celkem ostatní: 2 hod trenažér, 5,0 hod válce, schody 260 pater, skate – běžky 52 km, plavání 18 km, posilovna 1 hod, running 4 hod, dráha 7,5 hod, 3 hod florbal

Dnes vyjeli jen tvrďáci a nebo ti co museli!

Neděle: 0 km. Pršelo celý den a tak pochybuju, že někdo vyjel. Vsadim botky, že Kozler 0. U Pína si tak jistej nejsem. Zato můj kamarád kamióňák Zelíčko ze Žatce najel dnes 187 km. Dal trasu Brescia – Garda a zpět a včera dal taky kilčo. Inu slunná Itálie (viz. dnešní cyklokros).
Václava jsem poslal z Kraslic v dešti a sněhu na kole. Ani jsem ho z vyhřátého auta nelitoval. Těch dnešních 30 km slupnul jako malinu a krom toho jinak dnes odpočíval.
Neděle: 30 km na zimáku

Budou mu svědčit vražedná stoupání?

Sobota: 0 km. Dnes výchova, opláchnutí auta, 2x cyklokros v TV a podvečerní treking Kraslice – Bublava a zpět .
Sobota: 40 km na zimáku, 2,5 treking

Skupinu vede JOinty, za ním Roby, Vašek, David a Tomsík

Pátek: 70 km. Dnešní balík tvořili 3 ks kategorie 40 – 50 (já, Péťan Ontko, Jirka Toms) a 3 ks kadetů (můj Vašek, Roby Vokáč a David Mašek). Výkonostně nevyrovnané nicméně se najíždí a to se jezdí pomalu, žeano. Takže Františkovy lázně a zpět. Roby cestou zpět – v kopci z Libavského údolí – vadnul, ale je po nemoci a čas dohnat ztrátu bude.
Pátek: 60 km na zimáku, 45 min tělák – basket

Vítězný průjezd cílem se musí také nacvičit.

Čtvrtek: 40 km. Tak sem si myslel, že dnešní jediný tréninkový počin bude to, že jsem nesnídal a obědval jen lehce protože jsem byl na služebce. Nakonec jsem ale v 1/2 5-té vyjel najódlovat aspoň 40 km stejně jako v úterý. Nikoho z cyklistů jsem nepotkal jen Imríška juniora. Strejce a tetky co se v holinkách a s rádiovkama vraceli z polností nepočítám … jedna z nich byla tuším teta Eva vod Fišiho.
Čtvrtek: 1/2 válce, atletika nebyla, 1,5 hod cvičení karate

Položeny základní kameny pro Istrii.

Středa: 50 km. Sem ani nepočítal, že dnes něco pojedu, páč měli přijít mez 15 a 17 na odečty domu (sámoška dementi přišli v 17,15). Jenže to ažúro mi nedalo a i když jsem nechal v práci dluh dal jsem to klasicky rovinatě na Frantovky.
Doma jsem pak do krabice od banánů (Pávisův recept: ideální rozmery, snadna manipulace, možnost recyklace, ….)začal s pokládkou základního kamene na Chorvatsko.

Večer jsem si mohl ještě zaběhat, ale já jsem zásadně proti běhu. Běžecky svaly a cyklistický si moc nerozuměj. Navíc se mrví klouby. Když mi včera říkal Míra Brill, že před švihem běžel 2,5 hodiny, tak si řikám, jestli se náhodou nepřipravuje na maratón.
Bohužel váha jde zase nahoru. Tělo už si navyklo na 2 hoďky pohybu denně. Musím si přidat …. a u stolu ubrat.
Středa 1/2 válce, plavání 3 km – sprinty, 1 hod TV gymnastika

Václavova letošní venkovní otvíračka

Úterý: 40 km. Dnes to bylo spíše než najíždění tak vyvenčení. Vaškovi odpadla odpoledka a tak jsme dali letošní primaveru. Měl to dnes na 4 fáze. Ráno válce, odpo kolo, podvečer karate, večer bazén zase spolu. Na kole s námi byli jěště Honzík Jiříček, Míra Brill a Khouzler nám jel naproti. Bohužel ty porce jídla nedokážu ukočírovat. 8-/
Úterý 1/2 válce, 1,5 hod karate, 40 km, rege bazén

Jel dobře Palinko mladší.

Pondělí: 70 km. Jinde se jistě odpočívá, tak dobrá příležitost umazat tréninkový dluh. Dal jsem to přes spořku do Lokte a nahoru do Krásna, kde jsem to u hřbitova otočil – chtěl jsem sice do Bečova, ale to už bylo daleko od domova a tma na krku – a pustil to zpátky do Lokte a přes Chodov a premiérově nový obchvat Král. Poříčí dom. Tempo najížděcí, pomalé. Předpověď je dobrá.
Pondělí 2 hod plavání – 3 km


17 thoughts on “Vikingové 21. 1. – 27. 1.”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>