KVSC se přejmenoval na CKK

Vážení sportovní přátelé, na konferenci Karlovarského svazu cyklistiky, která se konala dne 10. 12. 2016 v Karlových Varech (usnesení), byly schváleny nové Stanovy (PDF) (zpracované dle aktuálního znění Občanského zákoníku), nové sídlo a název spolku sdružujícího cyklisty v Karlovarském kraji, který je jako krajský svaz členem Českého svazu cyklistiky a který je držitelem licence sportovní autority pro cyklistiku v Karlovarském kraji. Údaje spolku:

  • Nový název: Cyklistika Karlovarského kraje, z.s.
  • Oficiální zkratka názvu: CKK
  • Nové sídlo: Sadov 92, 360 01 Sadov
  • Webové stránky: www.cyklistikakk.cz
  • Usnesení Konference a nové stanovy jsou uloženy na webu CKK

Začátkem března byly spuštěny internetové stránky CKK na adrese www.cyklistikakk.cz, na kterých najdete administrativní záležitosti krajské cyklistiky, pravidla, předpisy apod. Stránky jsou v současné době ve fázi zpracovávání obsahu a obsah jednotlivých rubrik je postupně doplňován.

Dále konference zvolila:

Výkonný výbor ve složení:
Pavel MAREŠ – předseda
Karel ČERNÝ – člen VV
Karel MACÁN – člen VV

Kontrolní komisi ve složení:
Petr FIALA
Zdeněk KUBÍK
Miloslav LUXÍK

Soutěž na návrh grafického loga CKK

V souvislosti s novým názvem spolku vypisuje VV CKK soutěž na návrh nového loga. Logo by mělo být jednoduché a výstižné, mělo by brát v úvahu, že spolek sdružuje všechny cyklistické disciplíny a mohlo by symbolizovat i příslušnost ke Karlovarskému kraji.

Návrhy, kresby a náčrty (stačí náměty – graficky bude zpracováno následně) posílejte do 15. 4. 2017 na adresu cyklopm@seznam.cz. Z došlých návrhů bude vybráno 10 nejzdařilejších, které budou zveřejněny na stránkách CKK / Bikeri a o vítězném návrhu rozhodnou návštěvníci těchto stránek.

Bývalé logo:

logo-kvsc.gif


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>