Vikingové 13. 3. – 23. 3. (v Poreči)

2 kadeti a master 2 na soustředění

Uickey
Za soustředění: 1120 km
Celkový počet: 4990 km
Hmotnost: 87,8 kg

Vašek Viky
Za soustředění: 900 km
Celkový počet: 1780 km
Celkem ostatní: 5,5 hod trenažér, 6,0 hod válce, schody 330 pater, skate – běžky 70 km, plavání 66 km, posilovna 1 hod, running 4,66 hod, dráha 20,5 hod, 12 hod hry

Zastávka na Limským kanálem směr Pula

Jarní najížděcí soustředění proběhlo již tradičně na Istrijském poloostrově, s centrem v Poreči u pana domácího Kotvaše. V obsazení kadeti: David Mašek a můj Vašek, junioři: Milan Šplíchal a Tomáš Strnad, muži: Radek Fišer, Míra Brill, Matěj Mrázek, Jirka Podháj, Jindra Volný, pár veteránů: Jeník Jiříček, Tibor Csipka, Jirka Blažek, Miloš Dvořák a já, a triatlonová rodina Klingorovic (táta, syn a dcera).

Výhled z Motovunu

Kilometry najeté se snad zúročí – především u kadetů, juniorů a mužů – v nadcházejících závodech. Jezdilo se různě, někdy pohromadě ale většinou po skupinkách. Cykloteamu Ostrov dělal program Miloš a v druhé půlce měli předplacený kopec na Sv. Jelenu.

Cykloteam Ostrov

Já s kadety dávky vždycky přes 100 km (jen ve dnech odpočinku to bylo 40 – 70) a vždycky se k nám někdo přidal takže jsme jezdili ve 4 až 6-ti. Njevětší dardy si dával Jirka Blažek a pak Fishi s Matějem. Klingorové jezdili míň, pak ale ještě přidávali běh a plavání.

Vašek a David

Ubytování bylo standartní a notoricky známé. Trochu méně místa bylo vyváženou dobrou cenou. A nikomu asi ani nevadilo, že schází komfort hotového a připraveného jídla jež mají najížděči na Mallorce a po práci na kolech, čekala ještě krátka směna v kuchyni. Naštěstí nás to bavilo. I když u „umývačů nadobí“ (Fishi, Vašek a David) si jist nejsem.

Vincenzo

Fyzické ani psychické krize se nedostavily. Vaška asi dvakrát postihla slabší chvíle na švihu, David jezdí s kamennou tváří a zvládl by jistě větší dávky. Jsem na něj opravdu zvědav jak bude zvládat závodní konfrontaci. Týpci se kterými jsme bydleli jsou bezproblémoví a jedině snad já byl na ně jednou protivnej za pokydanej sporák. Pořádek jsme jakž takž udrželi, nikdo nechrápal a záchody byly čisté.

Procházka po přístavu Parenzo

Nechyběla ani tradiční přejídací návštěva pizzerie „Il Diablo“. Pizzy v průměru bezmála 26´´ prověřili i ty nejšikovnější jedlíky. Bohužel snímky scházejí.

V práci

Eberlík, Onťas, Sanťák či Šupy mohou litovat. Vyplatilo se a bylo to fajn.
Bohužel počasí nás u nás překvapilo sněhem a tak místo kola bez blatníku jsme si s Vaškem dali o víkendu po příjezdu 3,5 hodiny běžek.

Poreč - Parenzo

Do Poreče je to kousek a cesta trvá cca. 9 hod. Takže už se těšíme na příští rok a soustředění v Poreči.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>