Vikingové 24. 3. – 30. 3.

V práci

Uickey
Za tento týden: 450 km
Celkový počet: 5440 km
Hmotnost: 88,8 kg

Vašek Viky
Za tento týden: 190 km
Celkový počet: 1930 km
Celkem ostatní: 5,5 hod trenažér, 7,0 hod válce, schody 330 pater, skate – běžky 70 km, plavání 66 km, posilovna 1 hod, running 6 hod, dráha 20,5 hod, 15 hod hry

Návleky z Lidlu

Neděle: 90 km. Konečně ideální cyklistické. Vzhledem k zítřejší prohlídce kadetů u lékaře jsem dojel autem k sudům, tam ho zaparkoval a přes Nečtiny a Lozu do Plzně pro Vášu a zpátky stejně, jen z Uněšova už po hlavní. Vašek zkouknul trasu kterou bude z Uněšova jezdit za mámou do Plzně. Je sice o 10 km delší, ale mimo hlavní silnice.
V pátek i sobotu mi byla zima na nohy a dnes pro změnu hic. Jelikož jsem si vzal jeden z ekonomických zlepšováků: neprofukavý motorkářský ponožky z Lidlu za 179,-. Dole jsem vystřihl díry na kufry a patu a seděj jak ulitý.
Neděle: 40 km Plzeň – Sudy přes Lozu – navodit lehce katabolický stav před zítřejší testem u sportovního lékaře

Závody se blíží!

Sobota: 80 km. Závody se blíží a proto quituji, že se hoši – kadeti TBB připravují i individuálně. David jela včera 75 km a i dnes se chystal. Na kruhači v Soko jsem potkal Robyho.
Já dnes výjezd až před 16. A v chladnu 8 5-iček na na Frantovky a Cheb. Chtěl jsem si dávat místy rychlejší úseky ale samotnému a v té zimě mi to nějak nešlo. Navíc jsem cítil i včerejší trénink.
Zítra se jede česká primavera Brno – Bíteš. Těším se na výsledky a držím palce Pávisovi aby se přimotal do nějaké větší akce.
Sobota: 2 hod hry (softtenis, basket)

NAD PODstráním bylo ještě hodně sněhu.

Pátek: 140 km. Do práce a pak Úněšov a zpět. I když měl jet původně Vašek do Plzně busem, vzhledem k počasí jsme to operativně změnili a ve 14,30 vyjeli kolmo. Podstrání i příjezdová silnice byly pod sněhem a vůbec nebylo tak teplo jak to na pohled z okna vypadalo. V Toužimi jsem toho měl dost a nebavilo mě to a Vašek se taky netvářil. No za Úněšovem – na památném místě kde jsme se loni přilepili na záda Frantíka Raboně – jsem ho opustil a jel zpátky. Docvak jsem to domu už za tmy a navic kvůli moc utaženým tretrám se skleněnýma nohama. Popříjezdu jsem do sebe nasoukal 3 krajice a 2 housky a nechtěl jsem nic jiného než spát a spát. Takhle zrychtovanej jsem nebyl za celý Chorvatsko a tak proto zápis až dnes.
Pátek: 1 hod hry, 90 km Soko – Plzeň

Úkol zní jasně: řezat Cykloteam na všech frontách! 8-)

Čtvrtek: 60 km. Dnes to bylo díky společnému tréninku s Palinkem jr., Robym, Mášou, Alešem, Mírou a Vaškem. Jeli jsme se mrknout na trať Chodovské časovky. Poté z Tatrovic zpátky na hlavní a přes Nivy a pak ještě ranžír domů.
Na Eurosportu koukáme s Vaškem na dráhový mistrák světa. Teď , když má Vašek jisté zkušenosti z Motolské bubliny a trošku již „ví o čem to je“ a doplní své postřehy, je sledování ještě zábavnější. Včerejší scratch byl parádní. Bělorus hned ve druhém kole odjel a dával si to sám a snažil se dát balíku rundu. Nescházelo mu moc. Snad 50 m, ale nedal to. Myslel jsem si, že ho to tak vyčerpalo, že to bude první kandidát na odpadnutí. Celej závod se jelo aktivně velmi aktivně a nástup stíhal nástup. I náš Bláha byl vidět. Nakonec asi 3 kola před cílem byl bělorus zas vepředu, sjel japonce a těsně ale přece vyhrál titul. Moc pěkné. Nebo napínavá první a před chvílí ukončená druhá jízda sprintérských gigantů Theo Bose a Chrise Hoye. Velmi doporučuji.
Tak je tam. A i když jsem o Lubošovi Pelánkovi neslyšel a nečet nic moc pěkného, přál bych mu aby mu to tam šlo.
Čtvrtek: 1,5 hod atletika, 60 km

Letošní úroda bidonů

Středa: 60 km. Spokojen nejsem. Po najíždění v Chorvatsku si připadám, jak kdybych vyměnil orezlou Š 120 za zánovní Oktávku a tu pak musel po 10-ti dnech vrátit a jezdit zase tou stodvácou. Dal jsem to na Frantovky. Jen Brilláka a Pepu Kodla potkal. Nejraděj bych se sbalil a v pátek po práci odjel k dědovi Kotvašovi na chatu.
Pravidelnou součástí soustředění je také úklid istriiských silnic neboli sběr bidonů po riderech etapáku „Istrian Spring Trophy“. Letošní úroda nebyla tak bohatá jako loňská, přesto se našly pěkné odrůdy zejména od Tacxu a Elite.
Středa: 1/2 hod válce, 3 km plavání

Zkouška aeropozice na časovkářském stroji

Úterý: 20 km. I když trénuju a jezdím rád v dnešním počasí to prostě nešlo. V Libáči jsem to otočil a jel domu. A předtím jsem 2x svolal a odvolal Davida a Vaška. Snad to zítra už bude stabilnější.
Alespoň byl doma čas poladit Vaškův aeroposed na časokole. Tj. zalehnout na hrazdu, sednout na špičku sedla a točit a točit a točit ….. .
I když je Mallorca nejvíc, tak na Istrii jsme při svých trénincích narazili na spoustu najíždějících cyklistů mezi kterými byli i Jirka Škoda nejlepší amatérský cyklista roku 1984 či amatérský vícemistr světa Lubor Tesař. V jednom brněnském balíku jsem záhledl i olympijského vítěze Jiřího Dalera. Ale to si nejsem jist.
Úterý: 1 hod válce

Podvečerní vyjížďka k přístavišti v Limském kanále 1

Pondělí: volno
Pondělí: volno


10 thoughts on “Vikingové 24. 3. – 30. 3.”

  • miloš d napsal/a:

    Noo Uickeji, nevím, jestli sis tím bojovným popiskem fotky nezadělal na budoucí jízlivé pozávodní komentáře….. :-))

  • Wickey napsal/a:

    No však jo. Už se těším. 8-) Na druhou stranu i my máme v každý kategorii svoje kladivo: v kadetech Davida, v juniorech Palinko, v mužích Fishiho … no a na tebe jsem zbyl ja. ;-)

  • Wickey napsal/a:

    Miloši čeče, nevíš prosímtě kdo vyhrál muže II na Třech křížích a kdo byl nejlepší od vás? ;-)

  • Míra napsal/a:

    No Viky ono vše má svůj čas, ty důležité závody teprve přijdou… ale Radkovi to opravdu jelo skvěle :o)

  • Wickey napsal/a:

    Míro pohov, pohov … je jasný, žes mu to nechal protože první vyhrání z kapsy vyhání. 8-)

  • miloš d napsal/a:

    Jo ten kluk v tom modrobílým tričku s proužkem byl od Vás :-)?? Ten jel fakt dobře. No tak to máte za sobotu celkem 2x umístění na bedně. To gratuluju! My 6x….. ;-)

  • miloš d napsal/a:

    No já doufám, že se do ní vloží také dámy. A svými úspěchy březovský aspoň trochu pozvednou…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>