Další závod XC Bahno v sobotu!

Milí kolegové cyklisté a fanoušci cyklistiky a cyklistů, rád bych vás všechny pozval na další díl tradičního a velice oblíbeného seriálu cross-country závodů XC Bahno. V sobotu 21. března se jel první závod na Linhartu a nás nyní čekají zbývající tři:

  • 28. 3. 2009 – 2. závod – K. Vary, Tři kříže
  • 4.4. 2009 – 3. závod – K. Vary, Letní kino
  • 11.4. 2009 – Časovka – K. Vary, Čankov

Na Linhartu byla perfektní atmosféra. Sešlo se tam mnoho bikerů ze všech výkonnostních kategorií. Ti nejlepší (Hlaváč, Fabišovský, Kozák, Špolc, Marvan, …) berou Bahno jako tolik potřebný rozjezd do sezóny, a ti ostatní se prostě těší na závod a na kamarády. Že nemluvím do větru, to vám ukáže tento sestřih z dílny ČT4, ve kterém uslyšíte například Dádu Kopeckou, Láďu Fábu, Milana Špolce, Lindu Pánkovou, Markétu Vaicovou a samozřejmě Dana Danielčáka z A.M.bike.

Video: Reportáž z ČT4 od Míry Pánka

Já osobně jsem na prvním závodě nebyl a stihnu až poslední dva díly. A jsem tak jeden z těch, na které mířila Danova otázka v našem rozhovoru: „Kde jsou chebští a sokolovští bikeři?“ Skutečně, pohled na fotky vyvolává otázku, kam se poděla západní část Karlovarského kraje! Takže, milí bikeři, ne že budete v sobotu sedět doma. Pěkně šupaj na závody do Varů! Když už ne závodit, tak v rámci tréninku zafandit. Bahno je tradice a kdo ji zmešká, ten pak má celý rok smůlu :).

Bahno

A pro úplnost vytáhnu i další králíky z klobouku A.M.bike (a BikeVary):

  • 18. 7. 2009 – MČR XCO Karlovy Vary
  • 22. 8. 2009 – Karlovarský AM bikemaraton ČS
  • 19. 9. 2009 – Praha – K.Vary – Praha
  • listopad 2009 – podzimní Bahno

7 thoughts on “Další závod XC Bahno v sobotu!”

  • Fába napsal/a:

    Blbost!!! Měl jsem kilo, časem tři hodiny. On to nějak spojil na 300km. Víš jak bych vypadal po těch kilákách? Navíc bych musel vyjet v pět ráno.

  • Viktor napsal/a:

    To mě v tý reportáží dostalo, když okolo mě fába projížděl tak jel dost zlehka. To, že by to bylo po 300km mě u telky dostalo. No doufám, že zítra už to bude bez defektu, abych si konečně pořádně zatrénoval :-)

  • (Sorráč, že se tu komentáře neobjevily hned, pořád tu zkouším různé technické vychytávky…)

    Tak se to vysvětlilo. Já jsem se samozřejmě divil, ale kdo ví… já bych tomu aj věřil. Aspoň, Láďo, vidíš, jaké je o tobě povědomí ;). Viktor v sobotu jede.. Láďo, ty taky? A taky jsem se chtěl zeptat, jak se vyvíjí tvůj trénink ve Spartě – jde vše podle plánu?

  • Viktor napsal/a:

    Já nevím jak u Láďi, ale tady v Chebu se trénuje zatím o 106. Počkej až se propracujeme k tréninku 666!!!

  • Petr napsal/a:

    Cheb a Sokolov má na startu méně dospěláků než by se slušelo, ale v popředí byli vidět Dana Kopecká, Pavel Kodl, Ondřej Sýkora, Petr Fiala a dnes se ukázal v dobrém světle mezi elitou Tomáš Strnad.

  • Klobouk dolů přede všemi, co se v sobotu zúčastnili! Celý den pršelo, ale porvali se s tím pěkně, včetně nově vloženého úseku přes Ottovu výšinu. Pohled na zablácené tváře závodníků stál za to i nám – promoklým pořadatelům.
    Nádherné fotky z trati od Tomáše Tesaře najdete na Bikebase.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>