Adventure Skalka a Sprint bike

Dříve zveřejněný termín závodu typu adventure MTB Adventure Skalka 2009 (článek) je z organizačních důvodů přeložen na srpen. Tento závod bude zachován ve stejné lokalitě, disciplíny zůstanou rovněž stejné až na první úsek, kde bude něco jinéh než běh: lezení, lukostřelba, … první závodník tedy musí být hodně kreativní.

Sprint Bike Dřenice

Josef Pavlovic se svým týmem však bajkery potěší touto zásadní zprávou: Na 18. 7. 2009 jsme si dovolili připravit pro naší bikerskou veřejnost první závod sprint bike. Jde o závod jednotlivců, a to na jeden kilometr . Závod se uskuteční v areálu koupalište Dřenice. Součástí závodu budou doprovodné programy, a to pro ženy aerobic, pro všechny budou k dispozici všechna sportoviště na koupališti, součástí bude i dětský koutek (soustava prolézaček atd.), kde bude profesionální pracovník, který bude mít ttnto koutek na starosti. Tak bude postaráno o celou rodinu. Více na stránkách závodu.

Pokud nevíte, co jsou to sprinty na bajku, podívejte se na záznam Merida Biku Vysočina, kde se v této disciplíně také závodilo.


5 thoughts on “Adventure Skalka a Sprint bike”

  • Brillák napsal/a:

    Co to zase je?? každej ví že 18.7. se jede mistrák republiký v XCO v Karlových Varech… Proč to neuděláte následující den?? 19.7.2009 ? Takhle je neděle zase volná a člověk abý se rozhodoval jestli se půjde podívat na to jak se bojuje o titul nebo sám půjde závodit. Je to hotovej nesmýsl s kterým nesouhlasím. Takhle se budu kopat do zadku co budu v neděli dělat… a mýslím, že nebudu sám…

  • Dawe napsal/a:

    teda Miro ty seš pěkně vostrej, ale na jednu stranu maš pravdu, vubec poslední dobou je vic peknejch akci ktery se konaj v jeden termin coz je škoda. Je ale možny že pořadatele sprintu z Dřenice se chtěj zaměřit na amatery a ne lidi co se zučastňujou poharu nebo dokonce MČR. no uvidime……

  • Brillák napsal/a:

    Ten mistrák se nejede jen pro kategorii ELITE nýbrž i pro kategorii OPEN a MASTERS a trat není tak těžká jako minulý rok což bý mohlo přilákat i místní závodníký ať už kůli závodění nebo v roli diváků, přeci jen se sem sjede kompletní ELITA na kterou je radost se dívat.

  • Fiši napsal/a:

    Míra správně poznamenal… více o českém poháru zde: http://www.bikevary.cz/index.php?str=activity&substr=mcrxc-09 v pátek 17. jsou štafety, o víkendu 18. jsou ostatní závody. Možná někoho zmátlo, že tady v kalendáři na stránkách to je uvedeno na 17., ale – pravda, není to moc dobře udělané – až bude sobota, stále půjde vidět i „páteční“ závod. Možná by sprint bike šel přesunout…?

  • Pavlovic napsal/a:

    Tak pánové dali jsme na Vás a závod jsme přesunuli na neděli aby jste se nekopali do zadku a nám jde o všechny o hopíky ale i o Vás elitu třeba se najde hopík a na sprintu Vás udělá . Rád Vás uvidím všechny , protože to bude určitě závod , který osloví spoustu lidí . P.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>