Do diskuze: dobrodružný závod na Skalce

Activ Survival 2004: Radek, Ája, Míra
Activ Survival 2004: Radek, Ája, Míra

Pánové Josef Pavlovič a Václav Větrovec zasílají k diskuzi předběžné propozice multi sportovního závodu družstvev nazvaného MTB Adventure Skalka 2009, který se uskuteční 27. června 2009 okolo přehrady Skalka v Chebu. V ten den se v regionu žádná MTB akce nekoná, až na M.D. triatlon v Chomutově. Co znamená ono multi sportovní? Inu, na závodníky čeká stavění voru. Aby ale toto hraní si mělo nějaký smysl, tak jako druhá disciplína bude přeplutí Skalky na tomto voru. A to dvou lidí, takže tesaři by neměli svou práci odfláknout, pokud stojí o dokončení soutěže v plném počtu. Pak následuje běh okolo Skalky dlouhý 6-8 km, který absolvuje vybraný člen družstva, stejně jako 20-30 km trasu pro horská kola. V týmu budou tři lidé. Startovné je 240 Kč za družstvo, závod bude mít zázemí v autokempingu Bílý kříž, start v 10 hodin. Info pěkně shrnuté je v předběžných propozicích (Word).

Tento článek má sloužit pro zjištění reakcí případných účastníků. Líbí se vám závod? Uvažujete o účasti? Máte nějaký nápad na zlepšení? Neváhejte prosím napsat vzkaz do komentářů nebo organizátorům (kontakt výše). Odpovězte prosím na anketní otázky:

[poll id=“71″]

Dotazy rádi zodpoví Josef Pavlovič (josef.pavlovic (zavináč) primocar.cz nebo tel. 602 429 834) a Václav Větrovec (tel. 604 615 201).

[poll id=“72″]

Ilustrační obrázek nahoře je z podobného akčního závodu, kdy se plulo na Skalce na kánoi, jelo na kole, lezlo po umělé stěně, in-linovalo a běhalo.

Přehrada Skalka
Přehrada Skalka

One thought on “Do diskuze: dobrodružný závod na Skalce”

  • Michal H. napsal/a:

    Závod vypadá moc pěkně. Pozor ještě také na termín 24 hodinovky v Chodově…26-27.6.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>