Bianchi Reparto Corse – MTB

Na kole Bianchi jezdí nejlepší biker planety, Julien Absolon. Na otázku, jaké je tajemství jeho úspěchů sice neodpovídá Bianchi (nýbrž trénink), ale určitě bude zajímavé se podívat, jaké modely přichystala italská tradišní firma na příští rok.

V modelové řadě Racing (další jsou Performance, Leisure a Dirt) jsou tři modely. První dva mají stejné osazení a liší se materiálem rámu a barvami a dle kvality osazení stojí výše než třetí model. Ten je z karbonu. Všechny tři modely jsou adepty na závodní nasazení a každý najde svého zájemce už proto, že stará poučka praví, že nejdůležitější na kole je jeho rám, a ten má každý model jiný. A proto co názor, to jiné kolo.

OETZI 9800 – hliník

Třikrát zeslabovaný rám s CNC patkou, SID Team, Crossmax SL Disc, Sram X.O, Avid Juicy Carbon, FSA.

OETZI 9800 – titan

Stejné vybavení na titanovém rámu.

OETZI 9500 – karbon

Na tomto modelu najdeme jediný kousek z XTR 2007, a to přehazovačku. Monokokový karbonový rám doplňují komponenty FOX F 100 RL, Shimano XT (včetně kotoučovek), Mavic Crosstrail a FSA.

V Karlovarském kraji jezdí na MTB rámu Bianchi jediný člověk – Jirka Flaška z Aše.

Obrázky ve větším rozlišení.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>