Český pohár XC v Plzni 2005

Filip EberlRedakce serveru Sporťáci zhlédla plzeňský závod Českého poháru horských kol a přináší vám z něj galerii fotografií (100 kusů).

Zajímat vás mohou také výsledky závodu anebo horká diskuse pod článkem o závodu na MTBS. Z regionálních závodníklů zazářil stále lepší Filip Eberl. Před polovinou závodu dokonce jel na první příčce v jakémsi miniúniku. Ten byl celkem rychle zlikvidován a Filip, viditelně unavený, měl co dělat, aby za Vokrouhlíkem, Spěšným a Boudným uvisel v přijatelné vzdálenosti. Láďa Fabišovský dojel na jedné z posledních příček. V hobby mužích zazářil Petr Svoboda z Aše, dojel desátý, startoval úplně zezadu. Čtyři a půl minuty za ním přijel do cíel jako sedmnáctý Míra Brill. Luboš Oubrecht měl bohužel defekt hned v prvním kole. Martin Sláma z Dolního Rychnova jel v poklidu a dojel poslední.

Můj největší dojem? Rychlost Spěšného a Vokrouhlíka do velmi prudkého dlouhého kopce v posledních kolech. Jeli doslova jako gazíci. Pánové z Apache i Michelin MTB stále upgradují své ráfky, tentokrát na Crossmaxech SL.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>