Viki 16. května – 5. června

30. května – 5. června

Za tento týden: 570 km
Celkový počet: 9100 km

Víkend připravil také squelou podívanou na Giru. Kdo má rád cyklistiku tak si to musel užívat a znovu upozorňuju na denní komentáře Jana Hrušky.

Neděle 140 km. Účast na mistráku UAC v Jedomělicích. S Kubou Vaňousem a Michalem Bátysem. Jel jsem kam jsem patřil věkem, tj. 3 okruhy po 20 km. V nájezdu do posledního jsem s jedním juniorem odjel a kolo jsem si dával. Jezdil delší a rychlejší špice a zaslouženě vyhrál když jsem mu v cílovém kopce zkusil nastoupit ale neměl jsem na to. Takže 2. flek. Jinak smíšený pocity. Příště jesi pojedu nějakou jinou ligu jako příchozí, tak pojedu s A-kařema. Ty veteráni kolem mě nejeli uplně pomalu (já měl v cíli AVS 38,8. km/hod), ale celkově to je výrazně snazší než mezi mladšími. Chtěl jsem vědět jak je na tom Tomáš Vitáček, ale ten jel kilčo s mladejma, takže jsem si s nima aspoň odjel poslední kolo. Ale to ček prd pozná. Je fakt, že se mi zdá Vitas hubenej a vyšvihanější než loni. Taky zklamání, že to nejde tak jako loni Ádovi. Sem si plánoval, že bychom mohli ujet, ale on už ztratil před 2-hou vrchařskou.

Sobota 30 km. Plány na na minimálně 120 km ale povinnosti dovolily jen 30 večer. Snad se to vyplatí s ohledem na neděli.

Pátek 60 km. Pohodový výlet podél Ohře na horském kole. Po celkem intenzivním čtvrtku to bylo tak akorát.

No comment …. je to „dement“. 8-)

MF Dnes: Plzeň – Chlumčanský biker Pavel Elsnic v barvách České spořitelny MTB vyhrál sedmý závod Giant ligy, kriterijního seriálu na okruhu plzeňské Lopatárny. Ve středeční Velké ceně Betatech Rokycany nasbíral ve spurtech 27 bodů, trať dlouhou 55 km zvládl v čase 1:16:00 hod. „Rozhodl šestadvacátý kilometr. V něm unikla sedmičlenná skupina. Kromě Elsnice v ní byli Pavlíček, Pávek, Hlaváč, Lukeš, Bauer a Zerzan,“ líčil ředitel Giant ligy Jan Kotal. Uprchlíci si vypracovali náskok, který nesmazali ani Tesař s Ausbuherem v hlavním poli. Vítězství nakonec bral Elsnic před Pavlíčkem (Sky-plastic) a Pávkem (Witte Nejdek).

Čtvrtek 130 km. Docela spokojenost. Jen s Máro Radným. A už na startu byl kyselej, že se mu nechce a kdyby věděl že budeme jen 2 tak by nešel a já kdyby tam nebyl tak taky ne, jelikož Giro vjelo do Dolomit a docela se mi chtělo to vidět v TV. Chtěl být v 6 doma a taxem vybral okruh přes Františkovy Lázně, „Nedvědov“ – Skalnou, Luby a Kraslice. Mára moc nestřídal. Prvních 30 vůbec a pak sem ho pustil vždy jen na chvilku a přesto, že sem se buhvíjak necítil tak v Lubech na 50-em km jsem měl AVS 36,2 a v Počernech na 100-ém ještě 34,5. Ale to už jsem docela cítil únavu. Kopce jsem se snažil, ale M. mě většinou nechal jet a tak to úplný maximum nebylo. Jen asi 2km před Jindřichovicema mě začal předjíždět kamion a taxem zadraftoval asi 1,5 km až k ceduli. TF tam 175. Si pamatuju jaxem ve stejných místech nechal málem duši na tréninku s Fischim, sem měl až strach aby mi srdce nepuklo. Posledních 30 volně takže konečná AVS 32,2. Jen kdybych si to nezkazil zase horou žrádla.

Středa 40 km. Před prací. Na pocit, že něco dělám a abych nezapoměl jaxe šlapat. Snaha o frekvenční šlapání. Ale od rána mě bolí a pícha ve svalu na spojnici mezi krkem a zádama, že se ani nemůžu podívat co mám zařazeno za pastorek vzadu. To mě asi včera ofouklo. Venku dost zima na to že je květen. Jen co se ale trochu oteplí, chci začít jezdít do delších kopců ze Stříbrný na Přebuz, Plazivec, Marjánskou. Potřebuju ale k tomu doprovod. Loni jsem jel pěkný trénink se žateckýma Šupym a Zelíčkem, když jsem jim ukazoval trasu mistráku SAC. Snad se zase domluvíme. A s Pávisem, Batysem, Waňousem a taky Radkem Frischim počítám….teda jesi uďál tu maturu.8-)

Úterý 100 km. Dnes to bylo lepší než včera, ale vzhledem k tomu, že úterní tréninky si představuju mnohem náročnější tak moc spokojen nejsem. Jel jsem jen S Péťou Joinťasem a i když se stále hledá a nemá svou obvyklou formu, zaplaťpánbůh za něj. Petr je poctivka a občas, když jedeme švih v silný sestavě, tak jezdí poctivý a stejně dlouhý špice jako lidi který jsou na tom momentálně i výrazně líp a pak mu scházejí síly v kopci a v závěru tréninku. Včera mě ale poctivě hákoval a i když jsem mu do kopce ujížděl tak jsem byl rád, že jede se mnou a aspoň trochu dohlíží na to abych se vyloženě neflinkal. AVS bylo 31,6. Tras KV, Šemnice (kde záchranka před hospodou prováděla masáž srdce nějakýmu nešťastníkovi), Kyselka, Moříčov, Ostrov, Hroznětín. Už na 10-tém km mi prdnul drát a tak jsem jel opatrně a většinou v sedle i větší kopce a trénoval sílu. Spravil jsem to až u Ládika Fabišovskýho v Ostrově. Díky Laďu.

Pondělí 70 km. Oblíbený okruh Bečov, Krásno. Chtěl jsem si dát kopečky na trase hodně rychle, ale tepofce se nahoru moc nechtělo. V loketských serpentýnach jsem snahy nechal u motokrosu, za doubím ještě před viaduktem a kopec do Krásna vyloženě pomalu. A to už se mi motala šiška. Nevím jestli na mě neleze nějaká choroba. Už 4-tý den mám žaludeční a i jiné problémy a nohy a tělo bolí přestože žádné brutální tempo ani výrázná délka švihu není na pořadu dne. Já si asi lehnu! 8-)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>