Chebská krajinka ožila dětmi na kolech

V sobotu 19. září si daly v areálu chebské krajinky pod hradem dostaveníčko sportovně naladěné děti, pro které zde pořadatelé z TJ Triatlon Cheb připravili již 12. ročník závodů na horských kolech a odrážedlech – Děti na kole 2015. Po celý den si zde měřili síly malí závodníci a závodnice, kterých se přihlásilo celkem neuvěřitelných 102. Na závodníky čekaly tratě na cestách pod hradem, zábavné soutěže po závodech a pro každého byla připravena medaile, diplom a dárková taška.

Výsledky Děti na kole 2015
Fotografie: Jaroslav Mühlberger, Jan Šimeček, Martin Svojtka

Celá akce mohla být uspořádána díky sponzorům – městu Cheb, firmám Playmobil, Sportflori, Synergy Bike, IT safe, 4CR, Růžička a partneři, INFRACO. O ozvučení, moderování a zábavné soutěže se starali moderátoři z agentury KO-STI. Pořadatelům se letos podařilo umluvit i počasí, a tak déšť přišel až po skončení jistě vydařeného závodu.

Start. Foto: Jaroslav Mühlberger
Start. Foto: Jaroslav Mühlberger

Závod byl zároveň vyvrcholením nově vzniklého Chebského pohárku pro děti od 4 let, který spolupořádal TJ Triatlon Cheb a Míra s Mirkou Špalkových. Celého miniseriálu, který obsahoval 4 závody, se zúčastnilo celkem 162 dětí a 8 z nich absolvovalo všechny závody. Celý pohárek se uskutečnil díky sponzorům KLEMPEX a městu Františkovy Lázně.

Za TRI Cheb S.Cabal

Cíl... Foto: Jan Šimeček
Cíl… Foto: Jan Šimeček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>