Chebský pohár dojel v Papírně

V sobotu 9.11.2013 se sešli v nově zrekonstruované Papírně bikeři a triatleti, aby zde při slavnostním vyhlášení Chebského poháru 2013 a Poháru Karlovarského kraje v triatlonu 2013 udělali důstojnou tečku za letošní závodní sezónou.

image2

image1

Pořadatelé z TJ Triatlon Cheb připravili pro přítomné hosty nejenom bilancování sportovních úspěchů, ale také trochu netradičně vyhlášení Oskarů Chebského poháru 2013 v kategoriích dle skutečných Oskarů. A zde již nerozhodovala výkonnost, ale pouze a jenom hlasy při internetovém hlasování. Celé vyhlášení Oskarů zahájila a ukončila děvčata z Taneční skupiny při ZUŠ v Chebu a to zcela stylovými tanci. Pro ty, co nechali ujít zcela jedinečný zážitek předávání a neví, jak to celé vlastně dopadlo, uvádíme držitele Oskarů pro rok 2013 :

oskary 2013 vysledky

image5

Po předání Oskarů a poděkování všem pořadatelům se již vyhlašovali ti nejlepší bikeři a bikerky, kteří si v roce 2013 rozdělovali body, v již 19. ročníku Chebského poháru 2013. Hlavní pořadatel TJ Triatlon Cheb připravil pro závodníky seriál celkem devíti závodů v deseti kategoriích, kde bodovalo celkem 440 borců všech věkových kategorií nejenom z Karlovarského kraje. Za své snažení byli odměněni cenami, které jistě ve vitrínách nezapadnou; jenom prosíme nepoužívat k opravám, nemuselo by se to vyplatit.

image3

Při vyhlášení bylo docela názorně vidět, že se začíná líhnout nová generace bikerů a již od malička nasávají tu správnou atmosféru, hlavně při přejímání cen.

Při následné párty v kavárně Papírny se podařilo našim kamarádům tandemistům Lukášovi a Milanovi vybrat malý sponzorský příspěvek, možná proto, že výběrčí neměli k dispozici nádobu té správné velikosti …

image7

Ti, kdo měli dostatek odvahy a přihlásili se na sklepní závod v Papírně, měli možnost obhlídky trati, která je zcela jistě naprosto nevšední a slibuje nezapomenutelné zážitky.

Místo kouzelníka nakonec dorazil i Radek Fišer a mohl převzít malé poděkování za správu stránek bikeri.cz ve formě stylového dortu s logem Chebského poháru 2013. Radkovi ještě jednou děkujeme a omlouváme se za celkem nízkou trvanlivost daru, který byl téměř bleskově zlikvidován a zůstaly po něm pouze fotografie a špinavé talířky se lžičkami. No a pak se už jen malinko slavilo a slavilo…

Děkujeme všem, co se přišli podívat a pobavit, všem, co si přišli zazávodit, fotografovat, fandit nebo uspořádat závody.

Výsledky Chebský pohár 2013
Fotografie: Roman Knedlík, Jaroslav Mühlberger (foto v článku)


2 thoughts on “Chebský pohár dojel v Papírně”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>