Deda Elementi 2007

Týmy nerady mění svou technickou výbavu před Tour, proto své produkty prezentujeme až po jejím skončení a testujeme je druhou polovinu sezóny, řekl cyclingnews.com Fulvio Acquati z firmy Deda. Deda Elementi (název společnosti) vyrábí řidítka a představce Newton, které v profipelotonu TdF slouží jako referenční modely a bylo by velmi těžké spočítat, kolik vítězství na nich jezdci všech stájí vyhráli etap.

Pro rok 2007 řidítka a představce Newton v nabídce zůstanou, ale na vrcholu je vystřídá model Zero100. „Zero100 je nový tenkostěnný hliníkový představec, který jsme vyvíjeli po celý minulý rok,“ dodal Acquati. „Je velmi lehký,váží pouhých 100 gramů ve 120 mm délce u modelu Zero100 Servzio Corsa s titanovou přední upínací částí a je velmi tuhý. Máme pro něj dvě barevná provedení: černou jako Newton a jendo novou unikátní, které říkáme Dark Metal Polish.“ Dostupný na trhu bude koncem tohoto roku.

Deda Zero100 (Dark Metal Polish)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>