Irena Klingorová se vrátila na místo činu – na havajskou xterru 2017

Havaj… foto: archiv IK

Naposledy byla karlovarská rodačka Irena Klingorová vzpomínána v bilančním článku trenéra Petra Fialy Výročí 30 let založení úspěšného mládežnického týmu. Petr napsal:

Na tyto výsledky navázala Irena Klingorová z K. Varů, která měla zájem se zapojit do naší přípravy v triatlonu a Xterra závodech. Nejprve to byla vítězství v krajských závodech horských kol. Následný přechod na triatlon přinesl Ireně vítězství v republikových závodech, medaile z Evropského poháru a účast na závodech na Xterra World Championship na Hawaii a ve své kategorii třetí místo.

Na tyto výsledky navázala Irena Klingorová, která měla zájem se zapojit do naší přípravy v triatlonu a Xterra závodech. Nejprve to byla vítězství v krajských závodech horských kol. Následný přechod na triatlon přinesl Ireně vítězství v republikových závodech, medaile z Evropského poháru a účast na závodech na Xterra World Championship na Hawaii a ve své kategorii třetí místo.

Petr Fiala

To je však minulost. Současnost Ireny Klingorové je… je dost podobná. Ireně se totiž daří úspěšně sportovat i při plném inženýrském pracovním nasazení ve stavební firmě Metrostav, viz následující článek.

Irenin rok 2017 také přibližují následující fotografie:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>