Kritéria výběru cyklistů a triatlonistů na LODM 2017

Jistě všichni mladí cyklisté i triatlonisté vědí o možnosti reprezentovat Karlovarský kraj na Hrách VIII. letní olympiády dětí a mládeže ČR 2017. Mohli se tak dozvědět již koncem loňského roku od svých oddílových vedoucích a trenérů, případně zde na bikerech. Letošní olympiáda je v cyklistice vypsána pro chlapce a dívky ročníků 2001-2004, v triatlonu pro ročníky 2000-2003.

Do širší nominace za Karlovarský kraj jsou přihlášeni:

Cyklistika: Macánová Markéta, Matoušková Kateřina, Peterková Sára, Srogoňová Alena, Ficenecová Zuzana, Juránková Heidi, Poláková Karolína; Goga David, Vajc Václav, Zoaitter René, Fiala Dominik, Macán Karel, Marek Adam, Nachmüller Jan, Liška Marek, Slanina Filip, Vitner David.

Triatlon: Juránková Heidi, Stupková Barbora, Ficenecová Zuzana, Nohejlová Petra; Juránek Lukáš, Lochschmidt Fabian, Liška Marek, Jirovec Matěj, Slanina Filip.

Kritéria výběru reprezentantů byla rozeslána na oddíly a zároveň i na krajský úřad. Výběr závodníků a závodnic bude proveden podle umístění v závodech českého poháru, mistrovství ČR, závodech republikového, příp. oblastního charakteru a aktuální výkonnosti. Termín odevzdání jmen nominovaných sportovců vč. náhradníků na krajský úřad je 22.5.2017.

Nominační kritéria cyklistika. Nominační kritéria triatlon.

U dříve zveřejněných propozic cyklistiky došlo zejména z důvodu bezpečnosti závodníků ke změně dráhových disciplín. Pořadatelé vypustili bodovací závod jednotlivců, naopak zařadili 500 metrů s pevným startem a 200 metrů s letmým start.

Propozice cyklistika-dráha. Propozice cyklistika-MTB. Propozice triatlon.

Přeji všem pevné zdraví, tréninkovou píli a celkově úspěšnou sezonu.

Karel Macán


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>