Letošní první závod ČP MTB XCO Teplice (18. 4. 2015)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuto sobotu byl v Teplicích zahájen seriál závodů Českého poháru horských kol. Na trať se za chladného a větrného počasí, ale bez deště, postavilo 56 kadetů z ČR, Slovenska a Německa. David Zadák, závodník Cykloteamu Ostrov, jako nejlepší loňský prvoročák se řadil na start jako první se startovním č. 601, a tak všechny velké týmy očekávaly, jak to se zástupcem malého západočeského týmu dopadne. David dobře odstartoval a dokázal všem svojí dobrou formu a to, že patří stále ke špičce v ČR na horských kolech. Porazil jej pouze Slovák Matůš Štoček a třetí byl Jan Gavenda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Doplnění (RF):

Dodejme, že Hana Ježková dojela v ženách 10. za 8. Terezou Huříkovou, Tereza Hošmanová v juniorkách 11., Anežka Nováková jako kadetka 7., Kadel Polák v kategorii žákyně II. patnáctý. Kadeti Tomáš Pavlík 36. (Cykloteam Ostrov) a Tomáš Chvostek 46. (TBB). Veteráni Pavel Kodl a Míra Brill si vyjeli v kategorii Expert 13., resp. 14. místo, a Jirka Svoboda 11.


3 thoughts on “Letošní první závod ČP MTB XCO Teplice (18. 4. 2015)”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>