Naši bikeři na TRANS GERMANY

Crafťáci

Vítězové soutěže

Už před časem jste si všimli, že běžela v časopise Velo soutěž o startovné na druhý ročník etapového závodu horských kol TRANSGERMANY. Do této soutěže se také přihlásili bikeři z našeho regionu Radek Fišer a Honza Jiříček. Bohužel soutěž nevyhráli, ale to náš zájem o tento těžký závod nesnížilo. Startuje v něm i tak řada známých bikerů, se kterými se potkáváme na závodech KOLOPRO.

Už loni vyhrála kategorii MASTERS dvojice Špolc a Novotný (Giovan). Letos obhajují, což sama vím, že není jednoduché. Zatím se jim ale daří, první 4 etapy vyhráli! Celkově jsou na 11.místě.

Další kámoši startují v kategorii senior MASTERS – Přibyl a Zeisel. S Viktorem jsme mluvili letos několikrát o TRANSALPU, který nás letos čeká. Byl tím závodem nadšen a po absolvování napsal, že se mu zdály všechny maratony KOLOPRO jak nedělní vyjížďky.
Nyní nás překvapila tato dvojice výborným výsledkem, ve své kategorii si do včerejška vedli dost dobře. Dosáhli na 4. místo. Dnes ještě nejsou výsledky a dá se očekávat, že déšť asi mnoha závodníkům zkomplikoval život na trati. Což se dá vytušit i z fotografií na www.bike-transgermany.de.

Craftáci
Jeden z dvojice Novák a Rudolský + Tomáš Přibyl. Foto: iVelo.cz

Za pozornost také stojí další dvojice – smíšená. Jakub Bláha a Milena Landtwing. Do včerejška vedli také svou kategorii!!

No a jak si vede naše dvojice ze soutěže VELO? Novák a Rudolský vyhráli startovné na Trans Germany a dnes jsou na 10.pozici ve své kategorii Masters. Jejich články si můžete přečíst na www.ivelo.cz.

Další etapy

  • Čtvrtek: Bad Steben – Schoeneck (detail)
  • Pátek: Schöneck – Oberwiesenthal (detail)
  • Sobota: Oberwiesenthal – Kurort Seiffen (detail)

Napsali Špalkovic Míra a Mirka


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>