Olympiáda dětí a mládeže 2007

Předseda Komise mládeže Karlovarského svazu cyklistiky Petr Fiala informuje o Olympiádě mládeže 2007 (informace o projektu).

Na Olympiádu budou nominováni mladí cyklisté z naší oblasti – ročník narození 1992, 1993 a 1994 a mladší, tyto čtyři kategorie tedy děvčata a chlapci v disciplinách MTB a silnice. Nominace bude provedena na základě výsledků ze závodů MTB v naší oblasti, tj. XC Bahno, Karlovarský a Chebský pohár, a dále ČP MTB a ČP na silnici a závod v Plzni na Lopatárně poslední středu v dubnu. Zatím jsou v širší nominaci ze závodů Bahna tito závodníci: Čechman Jiří, Šulc Petr ročník 1993, v mladší kategorii Ficenec Jakub, Kos Tomáš, Kubík Martin a Sýkora Ondřej, z děvčat jen Ficenecová Lucie ročník 1993. Hodně chuti do tréninku a širokou účast na závodech přeje všem Petr Fiala, předseda komise mládeže KVSC. Tel. 777 110 514, email profi.sport[zavináč]tiscali.cz.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>