Po šesti závodech je tu sláva pro vítěze

ZHPo celý rok Jiří Blažek, předseda Karlovarského svazu cyklistiky, pečlivě zapisoval výsledky celkem 194 závodníků a závodnic v celkem 13 kategoriích, aby po proběhnutí všech závodů, které se do poháru započítávaly (Krajský přebor MTB, Březovský bike, XC POOHŘÍ COXYS, Sokotrans cup, Klínovecká časovka a Chodovský maraton), mohl vyhlásit jménem KvSC vítěze poháru se jménem téměř delším, než je celá tato věta: O Pohár Karlovarského kraje v MTB pro talentovanou mládež pro rok 2008-náborová soutěž. Kdo byl tedy letos nejlepší?

Martin Čechman, Lenka Koudelková, Jiří Svoboda, Lucie Ficenecová, Pavel Kuzma, Melanie Pilařová, Pavel Kodl, Irena Klingorová, Miroslav Brill, Dana Kopecká, Tomáš Makoň, Petr Grobheiser a Zdeněk Bartoš.

Zajímavé je, že kluci ve věku 10-12 let byli první tři z Cykloteamu Ostrov, za nimi pak trojice z Ašských bajkerů. Prvních šest dívek stejného věku bylo pro změnu z Ašských bajkerů. U kluků ve věku 13-14 let se za ašského Jiřího Svobodu zařadili dva kluci z Plamenu Chodova a dva z Profisportu Cheb.

Nejvíce bodů posbíraly Lucie Ficenecová a Irena Klingorová, 238 z 250 možných. Na třetím místě Jakub Svoboda Petr Grobheiser, oba s 234 body. A pak opět žena, Dana Kopecká s 230 body.

Celkové pořadí

V Excelu zde. Níže jako velký obrázek.

Pořadí


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>