Pohár KVSC chudší o Zelenou horu

Jak již dříve na stránky Bikeri.cz poznamenali Petr Fiala a Michal Ficenec, tento víkend nastal/nastane problém s časovým uspořádáním závodů, které patří do Poháru KVSC. Dnes ráno Výkonný výbor Karlovarského svazu cyklistiky zveřejnil rozhodnutí o tomto problému. Možná vás bude zajímat aktuální pořadí Poháru KVSC.

VV KVSC se po problémech s propozicemi (zveřejněny pozdě) a organizací (děti v sobotu, dospělí v neděli) závodu Na Zelenou horu rozhodl tento závod vyškrtnout z Poháru KVSC pro talentovanou mládež ve všech kategoriích. Posledním závodem tudíž bude Chodovský maraton. Z tohoto důvodu se mění i počet započítaných závodů na pět, protože někteří závodníci mohli kalkulovat se zbývajícími závody, a tím by jim jeden mohl chybět.

Odůvodnění: Pohár KvSC je pro talentovanou mládež, ostatně to má i v podtitulu. Nechceme upřednostňovat dospěláky. Propozice závodu byly zveřejněny spíš pozdě než brzo. Zásadním problémem je dělení závodu na dětský v sobotu a dospěláky v neděli. Předchozímu vedení KvSC bylo slíbeno, že závod nebude dělen s ohledem na jeho zařazení do poháru KVSC, o jehož zařazení sám pořadatel stál. Jinak by se v seriálu neobjevil. Dále pak je zde kolize s Chodovským maratonem, který je po všech stránkách připraven a aktualizován. VV KvSC, doufá, že všichni, kterých se to týká, a především závodníci, situaci pochopí.

Za VV KvSC, Bc. Jan Kytka

Když nejdou Bikeri.cz (dodatek)

Od středečního poledne do čtvrtečního rána nefungovaly stránky Bikeri.cz. Poslední dobou je to bohužel docela častý jev. Na vině může být jak správce stránek, tak poskytovatel prostoru na Internetu (webhosting) www.webdum.com. Bikeri.cz se stávají náročným zákazníkem (velká návštěvnost, velký prostor na serveru) a běžné podmínky jim přestávají stačit. Průběžně se poohlížím po jiném hostingu a možná se k přesunu odhodlám (někdy na podzim). — Fiši


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>