Všechno nej a díky!

Dne 16. 9. 1985, tedy přesně před 24 lety, došlo k něčemu nevídanému. V Karlových Varech se narodil chlapeček s obrovskou hlavou a určitě také nějak zvláštně vyvinutými cyklistickými svaly. Jak jinak si totiž vysvětlit jeho bikerské schopnosti. On je prostě… jiný. Určitě už teď víte, o kom mluvím. Radovan Fišer, zvaný Fiši, Ráďa, Radek Zadek, svými cyklistickými kolegy mnohdy i Hovaďák. Nejen, že je pro širokou bajkerskou veřejnost tento týpek znám jako nemalý cyklista s nepochopitelnou výkonností a neuvěřitelným apetitem k jídlu, ale je to taky člověk, který tráví hodiny svého času tvorbou stránek Bikeri.cz. A především za to si zaslouží poděkování nás všech, kteří sem chodíme a speciálně dnes hromadné přání k narozeninám.

Fíšo, všechno nejlepší, na kole ať jsi přinejmenším stále stejnej borec a na trénincích a závodech ať všechny pěkně dál trápíš, jen ty sjezdy začni sjíždět jako normální člověk a s Bikeri.cz to ještě nějakou dobu vydrž. Pěkný narozeniny! (Ale aspoň dnes netrénuješ, viď?)

P1160955


5 thoughts on “Všechno nej a díky!”

  • Štafle napsal/a:

    Přesto ,že ho příroda neobdařila cyklo postavou / díkybohu /jezdí jako Bůh, přesto že má velkou hlavu doposud nezjistil k čemu jsou ty páčky na řídítkách, přesto že pořád jí vejde se do neoprenu,přesto že skoro nikdy nespí neblbne,přesto že neodpočívá není unavený, prostě je vyjímečný!! TAkže Ráďo vše nej nej nej k dnešním narozkám. Štafle a Nebojsa

  • Petr Fiala napsal/a:

    Velká gratulace také z Chebu.
    Přejeme ti to nejhorší
    ať se ti vyhne, to nejlepší tě potká a samozřejmě zdraví, ať se ti daří v tvé činnosti, v osobním životě a cyklistika tě nikdy neodpustí, když je již tvoje druhé já.
    Děkujeme ti za krásné stránky a vše co děláš nejen pro nás cyklisty.

  • Franta Klingora napsal/a:

    Ráďo, taky o Klingorů(komplet všech) vše nej a ať ti to šlape :o)

  • Děkuji Vám, přátelé, ale už je po narozeninách a musíme všichni makat dál :-). Třeba se postarat, aby ti Bikeři konečně pořádně fungovali ;-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>