Pohár KvSC se blíží k vrcholu

Biker 2V sobotu se pojede Klínovecká časovka a bajkeři na ní budou bojovat o další body do průběžného pořadí Poháru Karlovarského svazu cyklistiky. Podívejme se letmo na aktuální pořadí.

V kategorii kadetů se bojuje o každý bod, protože trojice Petr Šulc, Jiří Čechman a Pavel Kuzma nosí kolty proklatě nízko. Podobně v kadetkách, kde jsou těsně za sebou Melanie Pilařová a Alice Kommová. V juniorech jsou první tři rovněž blízko sebe, a to hoši Martin Bořil, Ondra Vávra a Pavel Kodl. Uvidíme, kdo se vyšvihne nejvíce. Podobný boj se budeo dehrávat v juniorkách, Žaneta Kolmschlágová a Irena Klingorová.

BikerZajímavá je situace v mužích, kde si s největší pravděpodobností pro vítězství jede Míra Brill. Druhý je však Jiří Selber, který, dle mých znalostí, nepatří k elitě. Naopak za ním už jsou známější jména, a to mé jméno (já však budu o víkendu v Karlových Varech na City TT) a jméno „Jiří Podhajský“, které mi tedy také nic neříká ;). Pokud Jirka Podhajský na Klíňák pojede, nějaké body stáhne, ale nevíme, zda-li dost na to, aby Jirku Selbera ohrozil či alespoň vystrašil do posledního závodu.

V Ženách má své vítězství jisté Dáda Kopecká, která si tak v klidu může dát pod Klínovcem pivo a čekat na Lukáše. O druhé místo ale budou bojovat Martina Kabilová a Petra Rousová. Dosavadní výsledky ale říkají, že rychlejší je Martina. za nimi pak finišuje Monika Kubínová.

Biker 3Zajímavá je i situace v obecně nejnabitější kategorii Masters I. Zatím první Tomáš Makoň dojel vždy za nyní druhým Lubošem Oubrechtem, který ale vypustil Krajský přebor MTB, a tak na Tooma ztrácí deset bodů. Navíc Luboš nejezdí maratony často, a tak možná vypustí poslendí závod, uvidíme. Kája Brabec je třetí a ztrácí, ale má na to ohrozit první místo.

V Masters II si pro vítězství jede Péťa Grobheiser, zdálky stíhaný Pepou Kodlem. V Masters III má náskok Zdeněk Bartoš, o druhé místo bojují Vlasta Kunc a Milan Genčur.


3 thoughts on “Pohár KvSC se blíží k vrcholu”

  • Vlasta Kunc napsal/a:

    Ahoj, ve výsledcích Poháru KVSC masters III,u mě
    špatně sečtěné body.

  • Míra napsal/a:

    jo a Míra Brill Jezdím za cykloteam ostrov a ne za tbb … to se nebude libit mím chlebodárcům :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>