Pohárová Zbraslav a SCM Cheb

Každý víkend jsou mladí závodníci Sportovního centra mládeže pro karlovarskou oblast při TJ OLYMPIONIK Cheb na závodech po celé republice a někdy i v zahraničí. Tentokrát byla jedna skupina na závodech Českého poháru na silnici.

Start juniorů ve Zbraslavi

V sobotu to bylo kriterium v Soběslavi (foto), kde byl nejúspěšnější Daniel Šverdík v mladších žácích a obhájil 4. místo z minulého týdne v Plzni. Dále se zúčastnili v kadetech Jakub Johánek, Petr Fiala a Tomáš Kos, v juniorech Vašek Viktorin a Pavel Kuzma.

V neděli se jel silniční závod ve Zbraslavi u Brna a mezi nejlepšími cyklisty se velice dobře pohybovali závodníci Vašek Viktorin a Petr Fiala. Druhá skupina závodníků se vydala na regionální závody XC MTB horských kol. V sobotu časovka Bahna v Čankově – K. Vary a v neděli Becker Cup v Chrástu u Plzně. První místa vybojovali David Zadák, Aneta Klauková a Jakub Ficenec, třetí dojel Martin Kubík.

O tomto víkendu budou pokračovat závody Českým pohárem XC MTB horských kol v Teplicích 17. 4. a v neděli bude zahájen Pohár Karlovarského svazu cyklistiky závodem Kozí vrchy (Loket), který pořádá TJ Plamen Chodov.


One thought on “Pohárová Zbraslav a SCM Cheb”

  • M.Ficenec napsal/a:

    Drobná oprava k „Bahenní“ časovce – kadety vyhrál Kuba Ficenec.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>