Pozvánka na závěrečný závod ZČP a MPK v triatlonu

V sobotu 21. 8. 2010 se uskuteční již 27. ročník tradičního Triatlonu Šťáhlavice Malý železný muž v objemech 0,3 – 40 – 6. Triatlon Šťáhlavice je závěrečný 6. závod Západočeského poháru a 4. závod Mistrovství Plzeňského kraje v triatlonu.

Součástí triatlonového dne jsou i další závody s menšími objemy včetně terénní podoby, případně i kombinacemi s dalšími sportovními disciplínami. Hlavní triatlonový závod zahajuje plaváním na čas v 50 ti m bazénu, pak následuje cyklistická bezháková časovka. Běhy probíhají po skupinách tak, jak se do jednotlivých běhů závodníci přihlásí. Časy startů běhu jsou předem stanoveny. První zajímavou specifikou závodu je samostatné absolvování jednotlivých disciplín, takže každý má dostatek času na převlečení a přípravu na jednotlivé discipliny. Druhou je, že vítězí ten, kdo dosáhne nejnižšího součtu umístění z jednotlivých disciplin, takže je potřeba absolvovat každou disciplínu naplno.

Přijeďte si do Štáhlavic zazávodit či zkusit triatlon kousek od zámku Kozel. Příjemní pořadatelé Vás přesvědčí, že závodit a sportovat je příjemné a Vy svou účastí oceníte jejich práci.

Na viděnou na startu.

PS: Po závodě bude vyhlášení a předání medailí mistrovství Plzeňského kraje v triatlonu.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>