Pozvánka: Sportlife 2006

SportlifeNejvětší český cyklistický veletrh Sportlife se koná na brněnském výstavišti ve dnech od 9. 11. 2006 do 12. 11. 2006, a to denně od 9.00 do 18.00 hod, poslední den akce pouze do 16.00 hod. Oficiální info.

Minulý rok se na Sportlifu ukázal Zbyněk Pecháček a hned v barvách firmy Triexpert. Když jste šli kolem jejich stánku, nešlo přehlédnout obrovský reklamní plakát dvou vyšvihaných cyklistů… jedním z nich byl právě Zbyněk (foto). Zbyňa napsal „insiderský“ článek Sportlife – pohled ze zákulisí:

Základní dělení by mělo znít Čína a Taiwan. Funguje to různě… obecně existuje jeden velký katalog rámů a všech ostatních komponentů. Pokud si chcete založit vlastní značku, tak není problém. Vypíšete katalogová čísla, pošlete objednávku a kola s vaší značkou jsou tu.

Pojedete na Sportlife? Napiště do komentářů k článku!


5 thoughts on “Pozvánka: Sportlife 2006”

  • Ahoj kluci a holky. Já tam jedu. Jsem na to zvědavej. Ještě jsem to neviděl. Jedu tam v pátek v dopoledních hodinách ze Sokolova. Tam jedu sám ale zpátky jedeme v sobotu 3. Kdyby chtěl někdo svézt aspoň tam, tak je možno. Jinak já se zúčastním v sobotu v 10:00 akce „Rajec Spinning ride“, což je 3 hodinová Spinning „jízda“.

  • Zdravím, já jedu s Evou ve čtvrtek, tak se nepotkáme. Ale chtěl bych vás vidět na spinningu, ty tři hodiny. Protože včera jsme jel na x-bikách, což je spinning na kole, které má pohyblivá přední řidítka a má to být jako MTB, a bylo to tak 30 minut, a myslel, jsem že při tom umřu. Co bylo nejhorší – vedla to ženská! :)

  • Ahoj. No to mě velmi zajímá. Ono se líhne tolik všelijakých odnoží, že mi z toho jde hlava kolem. Kde jsou o tom nějaké informace? Nějaký web či co. Jinak nejhorší instruktoři jsou necyklisti. To je vždycky hrůza.

  • Dostávám se k odpovědi až teď. Ano jeli jsme 3 hodiny v kuse. Samozřejmě ti nikdo netočí točítkem zátěže, to si děláš sám. Takže to nezvládne jen amatér nebo ten komu se udělá blbě. Celkový výsledek je jen a jen na samotném jezdci. Jinak fotky z akce jsou na racefoto.cz + malý článek z naší výpravy je na jpanek.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>