Pravidelné společné tréninky v Sokolově

Seznam sportovců z okolí Sokolova, kteří pravidelně trénují na určitém místě, vyjíždějí v určitou hodinu na švih, chodí cvičit každou středu atp. Pokud také sportujete a máte svou tréninkovou skupinu nebo trénujete sám/a a rádi byste tak konali ve vícero lidech, neváhejte a napište do komentářů k tomuto článku bližší informace.

Cyklistika

Každé úterý a většinou i čtvrtek v 15.00 hod u Elektrárny Tisová sraz na společný silniční trénink.

Tady sluší připomenout pozvání všem příznivcům a amateurským a výkonostním cyklistům, silničářům i bajkerům jakožto i triatlonistům: každé úterý a většinou i čtvrtek v 15,00 hod u Elektrárny Tisová sraz na společný silniční trénink. Tak se nebojte a pojeďte. Každý bude vítán. Ve více lidech je trénink zábavnější přece. Na kopci se čeká a otočit se to dá vždycky. Tak se těším.

Tréninky od ETI vede Viki, cyklista, který si vede svůj cyklistický tréninkový deník online.

Atletika

Atletický klub Sokolov (stránky AK Sokolov) má své tréninky, na které mohou přijít zájemci o běh (to znamená všichni, kdo mají zájem) pravidelně v pondělí a ve středu v Sokolově na Baníku od 16.30 hod. Na atletickém stadionu tam potkáte esa jako Ivana Sekyrová, Jana Neradová, Tomáš Zelený a někdy narazíte i na Honzu Sokola. Pokud chcete zlepšit svůj běh, tak právě tady máte velikou šanci


3 thoughts on “Pravidelné společné tréninky v Sokolově”

  • iva .weilguny napsal/a:

    Ahoj! Na silničce jsem začla asi před rokem, myslím, že bych neuvisela , ale trénovat stále sama je hrůza. Nevíte o nějakých holkách , co trochu jezdí?? Tam jste samí rafani. pro mě je insiprace aspoň ten tréninkový deník. Díky! Iva P.S Někdy se k té elektrárně aspoň na vás přijedu podívat, jak vyrážíte.

  • Ahoj, já o žádných holkách nevím, možná někdo další bude vědět. No, rozhodně se někdy přijeď(te) podívat, stojí to za to! Už pro tu inspiraci. – když už neporadím, tak aspoň něco na šéfa té závodní skupiny: tady vidíte, že je to solidní cyklsita, už z toho postoje; tady z toho obrázku je zřejmé, že když zrovna nejezdí, tak běhá a když je čas, odpočine si s kubou v ústech a takhle čeká na kopcích na pomalejší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>