Viki 4. dubna – 11.dubna

A v neděli konečně „primavera“ – časovka SAL v Ústí nad Labem.
Za tento týden: 80 km
Celkový počet: 4920 km

Neděle: 50km. Nojono. Tak jsem dostal od Kiliho rychtu. Na omluvu a výmluvu nemůžu říct nic, protože z jízdy samotný jsem neměl špatnej dojem, i když den moc vydařenej nebyl. 6 vt. co mi naložil, sice není moc, ale prohrál jsem. A přede mnou byli ještě 3 A-kaři Rytych jasný vítěz, Skýba a Čapek. Takže absolutně až 5. Jediný plus, že jsem alespoň vyhrál kategorii a 3 kilča na benzín. S časem prostě být spokojenej nemůžu. Oproti loňsku zhoršení. Jak čas, tak umístění v absolutní klasifikaci. Přitom sem jel celých 10 km na hranici 95% TFmax. Což je u mě asi 170 – 172. Trubku jsem měl hezky propálenou, matroš taky v pohodě ale ….. .

Navíc jsem zmrvil start. Startovalo se totiž po 30 vt. a já měl 72. Když jsem viděl že je na startu 64, tak jsem začal skládat trenažer, přezul boty, nasadil helmu a na startu už bylo č. 74. Takže ještě jednou se omlouvám organizátorům a děkuju jim, že mi umožnili odstartovat jako poslednímu. Samotnej start byl taky nepovedený, protože jsem se nemohl nacvaknout do looku. To co člověk dělá úplně běžně a rutinně, tak v závodní horečce najednou nejde.

Snad to Ludvovi vrátim další neděli.

Sobota: 100km. Taky odpočinek. Ráno mile přequapil přístupem Jeník Jiříček, páč i když bylo pošmourno a chladno, taxe dostavil na sraz v 9,15 u pekárny, Taxe mi to libí, tak je to spravne. Kazeň musí byt. A jOintas, Tiby, Zbyňa …. budou mít velké problémy. … se mnou. 8-) O Fishim ani nemluvě, pač tö že pořádně nejezdní mě pěkně a čím dál víc SSSR. Jeli jsme ke svatýmu do Varu. Tam s Ondrou, Batysem, Vaňouskem a Tom Vrbickým (se mi zda že trochu zmohutněl) směr Bečov lehce aby sme uštřili síly na dementy do Pičína na pohár a já na na čásu SAL do Ústí. Proloženo 2-ma rychlejšíma úsekama když jsme v Bečově potkali a obrátili se s vracející se partou “stařešinů” Karla Procházku, Štefana Zölda, Romana Janáka kterej není brácha režisera Snowboaďáků, a další, kteří vyjíždějí již v 9,00 od Sv. Překvapivě byl mezi nimi i Míra Bril.

Rychle to uteklo dnes a vůbec nebolelo i když trocha vody spadla.

Tak zítra. Jsem zvědav na sebe a mám trochu obavy aby mi nenaložil Ludva Kilinger starší. Jelikož je výbornej cyklista a ještě lepší časovkář, jelikož trénuje přestože řiká že ne. A i když je ve starší kategorii a prize money mě připravit nemuže, nerad bych aby si se mnou vytřel. Hlavně kvuli němu beru časokolo. Jinak bych si to dal na klasickým s přimontovanou hrazdou a tam dojel vlakem a zpět kolmo. V mý kategorii budou asi hlavní soupeři Zelíčko Áda (a dofám že mi naloží aby mě to motivovalo a navíc první vyhrání ….) a Petr Hennlich. Loni jsem tam zajel absolutně 2-hej čas za Jasperem Skibbym (Jirkou Skýbou) a asi by mě uspokojilo kdybych si to zopakoval.

A taky se těším na Witte – team (Ondra, Misha, Wayne) jak zajedou v Pičíně. A taky na Šuplíka a Pytláka….a douám, že zajedou dobře. Tak se makejte klucíí.

Pátek: 0km. Odpočinek.

Čtvrtek: 150km. Na 2 fáze. Ráno před prací a odpo jsem to dorovnal s Mírou Brilem a zajížděl nový MP3-player. Výborný. Po zkušenostech s radiem, discmanem a walkmanem výrazný posun vpřed.

Středa: 100km. Lepší než včera, ale stejně to není ono. Není to vůbec ono vlastně.Úterní a středeční švihy si představuju jinak, ale sám se prostě nad s tepem nad 170 a jak říká Katka Neumanová i v tréninku do stavů, které jsou v závodě holt nedostanu. 8-( Vzpomínám a utírám slzy jak hrachy když si vzpomenu jaxem se dávil když ještě Radek Fisher jezdil, jak mi tvrdly stehniska abych uvisel v krátkých prudkých brdcích Tiborovi Csipkovi, jak mě pálila trubice nad Šabinou když přijel Zbyněk Pecháček už rozjetej na sraz k elektrárně nebo když Pavel Kozlík rozjel svý ukrutný tempo. Teď vyjedu, trošku si do kopce zrychlím, zvednu hlavu a koukám, že nikde nikdo a tak si zase nenápadně ulevím. Zmetek líná. Stojí to za prd. A večer mi Zelíčko volá jaxi pěkně zajezdili na Lopatě s AVS 45 km/hod s Raboněm, Kruzigerem, Mlynářem a dalšími hochy ze Sparty …..

Úterý: 80km. Špatný. Rychlé ochlazení a do toho déšť. Navíc mě ještě docela bolely stehniska. Jel jsem s Peťou Ontkem )vypadal mnohem lépe než na vyjížďce v pátek). Kacéřov, Nebanice, Lipoltov, Kynžvart, Kladská, Prameny. Chtěl jsem ještě udělat okruh z Krásna do Bečova a pak přes Kfely, ale byl jsem mokrej a zmrzlej.

Zítra začíná v 17,30 „Lopatárna“. Kamarádi Ondra, Michal B. a dokonce i žatečtí mě tam lákali. Byl jsem se tam na jeden závod podívat a moc se mi to líbilo. Dobří jezdci, pěkný okruh, vysoká rychlost …. jenže to bych musel vysypat ty bobky z trenek abych se tam odvážil. Takže jim všem můžu akorát závidět kvalitní trénink.
A ke všemu mě začlo škrabat v krku.

Pondělí: 0km. Odpočívat je také třeba. Alespoň jsem si připravil své časokolo: namontoval zánovní octalink střed a kliky 175 mm, dotáhl a seřídil hlavovové složení, sundal košík.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>