Propozice na Bike Domo 2007

Mapa příjezduV sobotu 29. září 2007 v pravé poledne odstartuje v rekreačním zařízení Poustevna u Chebu poslední závod Chebského poháru horských kol, Bike Domo. Na závodníky čeká 38 km v terénech všeho druhu, včetně velmi obtížných úseků.

Současně se závodem vás co nejsrdečněji zveme – po vyhlášení výsledků – k společenskému večeru s tancem v prostorách Poustevny. Hudbu obstará chebská kapela PLEKTRUM. Vstup volný! Pozvěte své partnery a partnerky, děti nebo rodiče k důstojnému zakončení posledního závodu Chebského poháru. Možnost ubytování pro přespolní je k mání v ceně 180,- Kč za postel, objednávky na telefonním čísle 603 161 986.

Soubory: Propozice, trasa.

Aktualizace 27. 8. píše Petr Moos: přidali jsme žákovské kategorie a po vyhlášení vítězů losování ze závodníků o 5 cen – v tombole nezáleží na výkonnosti, ale na štěstí, a v tom mají všichni rovnocenné šance. Propozice.


3 thoughts on “Propozice na Bike Domo 2007”

  • MFíca napsal/a:

    Bezva, že jsou tu propozice s takovým předstihem, ale chybí mi tam žákovské kategorie. V kalendáři je závod uvedený i jako součást Poháru KVSC, takže tomu mám rozumět tak, že žáci už do tohoto poháru závodit nebudou a aktuální výsledky jsou konečné? Nebo je opět nějaký problém v komunikaci, jako tomu bylo XC Poohří. Pokud k tomu máte někdo co říct, dejte prosím vědět, ať víme, na čem jsme…

  • Moos&Větrovec napsal/a:

    K žákovským kategoriím: Je to pravda, nikdy jsme tam závod pro děti nedělali, neboť je problém udělat malý okruh přímo na Sorkově, a na dlouhou trať je nemůžeme pustit. Zvážíme udělat okruh nebo trať 3 – 4 km pro dětské kategorie nedaleko – pod oborou a kolem rybníků s tím, že přejezdy na start a zpět budou hromadné, a doufáme, že i disciplinované. Pokud nenarazíme na nějaké zásadní problémy, zveřejníme dodatek propozic pro mladší a starší žákyně a žáky na webu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>