První ročník Chodovského maratonu

V Chodově u Karlových Varů se 16. září uskuteční maraton horských kol vypsaný v několika kategorií, což jistě uvítají všichni závodníci. Bude se jezdit na 21 km dlouhém okruhu, buď jednou, nebo třikrát. Stránky závodu a propozice – tam najdete profil trati i mapku. Popis okruhu:

Bílá voda, cyklostezka přes kypy, za bránou odbočit vlevo po cestě kolem rybníka, po zelené, odbočka vlevo kolem severní strany výsypky, po dvojitém kamenitém sjezdu odbočka vpravo do lesa na cestu s cedulí zákaz vjezdu, kolem domku se seníkem ,rovně kousek po asfaltu kolem chat, dále mezi ohradníky k Černavě, pak kolem pily k občerstvení, před vjezdem na hlavní silnici odbočení vpravo směr Suchá, zpět po zelené na Kobelec, pak po žluté ( výmoly, štěrk, větve) na silnici do Božičan, v Božičanech přes brod na Bílou vodu a po panelce do cíle. Do 2 – 3 okruhu se najíždí nad B.vodou.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>