Radek Krummer ml. 24.3.-30.3.

Za tento týden: 660 km
Celkem: 6430 km

Neděle 30.3.: 130 km , 3,5 hod.
Dnes mám na programu závod Brno-Velká Bíteš-Brno. Na startu je kolem 140 lidí. V prvím stoupání, které je jen kousek po startu, se to již začíná trhat. Já se držím bez problémů v pelotonu až na nějaký 70. km, kde je špatná silnice a vymetám jednu díru, rupne mi šroub u sedlovky a nemohu dál pokračovat, protože mi upadá sedlo. Jsem velmi naštvaný, protože jsem se dnes cítil dobře.

Sobota 29.3.: 60 km, 2 hod.
Rozjetí před závodem stejné jako minulý týden.

Pátek 28.3.:
30 km, 1hod.
Dnes volno, jedu jen tak lehce se projet.

Čtvrtek 27.3.: 120 km, 4 hod.
Opět trénink na ergometru.

Středa 26.3.: 110 km, 3,5 hod.
Dnes trénink na ergometru a testy v Praze u Martínka.

Úterý 25.3.: 100 km, 3 hod.
Trénink na trenažeru.

Pondělí 24.3.: 110 km, 4hod.
Dnes jedu spolu s tátou trasu Háje- Bečov-Mnichov- M.Lázně- Kynšperk- Sokolov-KV-Háje.
Počasí je slunečné, ale místy mrzne.


3 thoughts on “Radek Krummer ml. 24.3.-30.3.”

  • Milan napsal/a:

    Neni 60 km před závodem jako rozjetí hodně? Mě se to dá celkem dost, jsem myslel, že před těžšíma závodama by mělo být rozjetí tak do těch 40 km maximálně.

  • Nic ve zlém, ale je mi záhadou, jak může na (určitě) špičkovém kole prasknout šroub u sedlovky. Asi se nedá říct nic jiného než že to prostě byla blbá náhoda, co? Každopádně je mi to líto. Na fotkách jsem viděl asi tvého kolegu z Cube týmu. Chtěl jsme se zeptat, na jakém jezdíš ergometru? Vidím, že ti jízda na něm nedělá problém… tento týden jsi na něm jel fakt hodně. No a jak jsi dopadl v Casri?

  • 60 km je pro mě na rozjetí akorát, samozřejmě to nemůžu doporučit tomu, kdo jezdí ročně např. 5 či 10 tisíc, tam je lepší jet na rozjetí méně např. 40 km.
    Pak ještě k tomu trenažeru, jezdím na podobném jako je spinningové kolo, akorát je vyrobeno přímo pro cyklisty a dá se na něm elektronicky nastavit libovolná zátěž ve wattech. Výsledky v Casri dopadli lépe než v únoru, trochu se mi posunuly prahy na 148 a 174.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>