Radost pod hradem aneb Děti na kole 2024

Do chebské Krajinky se v neděli 15. září 2024 sjela necelá šedesátka dětí, aby na jízdních kolech zdolala buď kratší, nebo delší okruh pod hradem v rámci tradičního závodu Děti na kole. Z důvodu stavebních prací na vysokých zdech hradu byly okruhy oproti loňsku zpestřené, např. o překážku v podobě palety cihel, kterou bylo třeba objet. Na akci přijely jako obvykle i děti z Německa a též děti, které na místních závodech běžně nevídáme.

Akce dětem nabídla kromě sportování i zábavu v podobě nafukovacího hradu, stánku Městské policie Cheb, nedalekého občerstvení a několika hřišť a též velkých panáčků Playmobil, s nimiž si děti docela rozuměly. Pořadatelé z TJ Triatlon Cheb dětem připravili zaslouženou odměnu za odvahu startovat – každé děti bylo vyhlášeno s diplomem a věcnými cenami a ti nejlepší dostali navíc medaili a hodnotnější věcné ceny. Nutno podotknout, že letos byli sponzoři obzvláště štědří.

Ohledně počasí lze říci, že nepršelo, občas bylo chladněji, občas svítilo slunko a bylo vysloveně teplo, občas fouknul větřík. Čili počasí bylo přívětivé a nečinilo žádný problém.

Děkujeme pořadatelům z TJ Triatlon Cheb za krásný den, který v dětech na dlouho zanechá krásné vzpomínky.

Výsledky (PDF)
Fotoalbum od Bikeri.cz
Fotoalbum od Standy Cabala


Foto: Bikeri.cz


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>