Revoluce ve vytrvalostním tréninku

Březovský výzkumný ústav Pašík přišel krátce po vánocích s revolučním objevem. Léta poctivého zkoumání na dobrovolnících převážně z cyklistického týmu Team Bike Březová se konečně obrátila v úspěch, a to nejen samotného výzkumáku, ale rovněž březovských cyklistů, kteří hodlají revoluční metodu vytrvalostního tréninku využívat již od tohoto roku, někteří dokonce povinně, protože mají chronické problémy s nadváhou.

Obrázek: Revoluce v tréninku.
Nutella Man

Jak asi všichni ví, cyklistika je jeden z nejtěžších sportů, a to hlavně po vánocích. Důkazem toho budiž již zmíněná nová metoda. K jejímu objevení vedl nevinný vánoční dárek… Metoda spočívá v konzumaci hnědé kašovité hmoty do určité doby. Efekt je zaručen, potřebná tělesná hmota nabyde a nepustí. Dosud používané produkty jsou již zcela zbytečné. Slova dvorního pokusného králíka zní optimisticky: „Je v ní permanentně zabodlá lžička a půl už je pryč. A to sem měl strach, že to nedokážu.“

Obrázek: Zcela zbytečné výrobky.
Nutrend a spol.

Úspěch výzkumného ústavu je vskutku fenomenální. Objev zvláštních pozitivních účinků oné hmoty totiž netkví jen ve vytrvalostním sportu, i když … záleží, jak to vezmete. A pro cyklisty je tento druhý úžasný účinek snad ještě klíčovější.

Obrázek: Modrá pilulka je v porovnáním s novým přípravkem výzkumného ústavu Pašík legrační hračka.
Viagra

Zkušenosti osob, které byly vybrány k testování, opět hovoří o dokonalé funkčnosti.

Konkrétní čísla

Abychom nezůstali jen u marketingových triků, posuďte sami, jak kvalitní je nový produkt. Na obrázcích si můžete prohlédnout laboratorní výsledky testování fyzické kondice jednoho z členů testovacího týmu (jsou trochu velké, strpení při načítání). Ten říká: „Posílám svoje testy motoru, abyste věděli, co mám v sobě za kubatůru. Pozdravuji všechny čtenáře Bikerů a už se těším na jaro.“ Jak vidíte, přípravek opravdu funguje. Jméno této osoby prozradíme až později.

Laboratorní vyšetření, str. č. 1
Laboratorní vyšetření, str. č. 1
Laboratorní vyšetření, str. č. 2
Laboratorní vyšetření, str. č. 2

Objednávky směřujte na adresu web@bikeri.cz.


3 thoughts on “Revoluce ve vytrvalostním tréninku”

  • Monča napsal/a:

    Jen trochu upřesnění, on ten dárek zas tak nevinný nebyl, byla za ním všeobecná žravost tohoto králíka zejména v nočních hodinách a pak také nutná objemová příprava na hladovou cestu Nepálem.A o tom že to dokáže sežrat do května nikdo nepochyboval :)

  • Petr Fiala napsal/a:

    Můj malej (7) tento podpůrný prostředek také miluje. Doporučuji jako trenér všem mlsným jazýčkům. Někomu to dodá potřebnou energie. A těm, kteří neznají svoji míru spotřeby doplňkové stravy to umožní získat lepší váhu pro sjezdové discipliny. Dobrou chuť.

  • pokusny kralik napsal/a:

    Jen bych rád opravil Radovane, nejedná se o kašovitou hmotu, nybrž hmotu spíše plastickou!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>