Silniční sada Sram Force™ je tu

Přehazovačka SramForceZbrusu nová silniční sada Sramu si odbyla premiéru na 1100 kilometrů dlouhé trati Tour of California na kole jednoho jezdce z týmu Kodakgallery.com/Sierra Nevada, který o ní řekl: „Řazení jde lehce a přesně. Je to jednoduše lepší, než cokoliv jiného, co jsem používal doposud.“ (Dodávám, že tento závodník dokončil v první dvacítce). V Evropě tuto sadu potkáte na kolech profesionálů ze španělského týmu Orbea.

Desetirychlostní sada Sram Force™ bude obsahovat integrované brzdy s řazením, přehazovačku a přesmykač, brzdové čelisti, kliky, středovou osu, řetěz a kazetu. To vše dohromady má vážit 2138 gramů.

Řazení DoubleTap Sram Force Například řazení s brzdovými pákami má vážit 307 gramů, což je o 111 méně než Shimano Dura Ace. Kromě nízké hmotnosti se chce Sram chlubit dokonalou ergonomií komponent, sofistikovanými materiály jako hořčík, karbon a hliník, a dokonalým zpracováním.

Řazení Double Tap

Řadit se na Sram Force má jen v jednom směru, a to páčkou umístěnou pod brzdami směrem k řidítkům. Kratším pohybem zařadíte menší kolečko, delším pohybem odřadíte na větší kolečko.

Sram Road 300

Takhle by to mělo fungovat

Kliky Sram Force

Kliky Sram Force

Představení sady veřejnosti má proběhnout v dubnu 2006.

Roadcycling a Bikemag.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>