Skok přes mlíko

O víkendu 11. a 12. 6. 2011 se jel Březovský etapák, který se skládal ze tří závodů horských kol. Ve sprintech se jely až tři rozjížďky po kategoriích se všemi závodníky najednou. Zatáčkovitá klopená trať byla divácky atraktivní hlavně kvůli četným pádům – naštěstí do měkkého. Vše pečlivě zachytil Karel Rous objektivem svého rychlofotostroje. Odpoledne se pokračovalo závodem s názvem Stráň (popř. Březovský bajk). Ten patří spíše k rychlejším… i když těch pár kopečků se do paměti jezdců okruh za okruhem zařezávalo jako čepel švýcarského nože. Dodejme, že během závodu se v březovském kulturním domě odehrávala větší bitva :-). Svatba Milana Panzera (ml.) a Olgy… časem snad přijde svatební foto.

Skok přes mlíko v podání Jirky T. v závodě Sprint. Foto: Karel Rous

V neděli se jezdci sešli na motokrosovém areálu, aby zde poměřili své síly s dechberoucím stoupákem po vyprahlé trati a kořenitým sjezdem v lesním úvozu, který byl řádně opepřen technickými vložkami. Během dne jsem se setkal s obviněním ze spáchání této trati. Musím to uvést na pravou míru. Traťmistrem a organizítorem byl Honza Vokáč.

A jak to všechno dopadlo? Zde výsledky a fotky: Iva Rousová – sprint a stráň, Karel Rous – sprint, stráň a motokros, Eva R. – stráň, motokros fotil i Luboš O.).


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>