Sledujte Ondru „Pávise“ na Jadranské Magistrále 2006

Ve čtvrtek 16.3.2006 začíná prologem v chorvatské Poreči tradiční jarní mezinárodní etapák „3. ISTRIAN SPRING TROPHY – JADRANSKA MAGISTRALA 2006“ kategorie 2.2 pro závodníky UCI Elite a U23. Startovní listina zatím není k dispozici, ale je jasné, že se v závodě objeví „náš“ rider Ondra Pávek z týmu s.N.E.T. Karlovy Vary. Snad se ukážou i aktuální informace a pořadí na Cyclingnews.com a je přislíben i komentář přímo od Pávise z místa dění a budeme tak moci sledovat jak si vede mezi „vlky“.

Samotný závod má prolog na 1,5 km a 3 etapy a jede se celý na Istrijském poloostrově. Etapy jsou 160, 189 a 138 km. Jedou 4 až 6-ti členné týmy a celkové „prize-money“ jsou 13 626,- CHF.

Zítra se tedy zahajuje krátkým prologem v Poreči a kde se jen rozdělí trikoty: žlutý za celkovou klasifikaci, modrý za bodovací soutěž a zelený za vrchařskou soutěž.

Profil prologu:

prolog

Oficiální propozice zavodu.


One thought on “Sledujte Ondru „Pávise“ na Jadranské Magistrále 2006”

  • Tak držím Ondrovi palce! Zatímco j áse budu válet na přednášce z mikroekonomie, on se bude třást na startu prologu… wow.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>