Sokolovská 24 MTB: 6. ročník – Mistrovství ČR na 24 hodin MTB

Již pošesté se uskuteční oblíbený vytrvalostní závod Sokolovská 24 MTB. Bajkeři a bajkerky vyjedou do trasy pokořit dvacetčtyři dlouhých hodin v sedle na okruhu, který prověří veškeré dovednosti i úsilí.

Akce SOKOLOVSKÁ 24 MTB proběhne v rámci sportovně kulturního víkendu na koupališti Michal v Sokolově, letos v termínu 6. – 8. 9. 2024.

  • Tradičně se v pátek uskuteční Časovka do kopce BIKE vs. RUN (viz Facebook) směrem na Hruškovou, kdy letos čeká na závoďáky novinka, a to prodloužení trasy o cca 500 m a spektakulární dojezd na Spálený vrch.
  • V sobotu potom odstartuje hlavní Sokolovská 24 MTB – 12 hodin / 24 hodin závod (viz Facebook) na naší stejné, ještě více vytuněné trati, která je dlouhá o něco více než 8 km, stejná jako v minulém ročníku. I letos vás budeme stopovat naší novou časomírou.
  • Nezapomínáme ani letos na naše budoucí sportovní naděje a sobotní odpoledne se děti vyřádí při Dětském letním MTB biatlonu (viz Facebook).
  • Vyslyšeli jsme prosby běžecké komunity a zařadili jsme do našeho víkendu partnerský závod Sokolovská 12H RUN (viz Facebook).

Příjemné zázemí na přírodním koupališti Michal a zábavný MTB okruh jsou zárukou celo víkendové zábavy a pohody.

Do rytmu celého víkendu bude mixovat hudbu DJ Rostis, místní hudební legenda, takže o taneček a zábavu bude po celou dobu postaráno. Vrcholem bude sobotní DJ megapárty pro závodníky v předávacím území a bufet stanu.

Takže si s sebou přivezte zase kámoše, manželky i potomky a nenechávejte je doma. Bez Vás bajkerů to nebude ono, sejdeme se první celý víkend v září a opět ve větším počtu!

Bajkům a halogenům ZDAR,
Marty ředitel a jím poblázněný kolektiv S-24 MTB


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>