Team Bike Březová

Informace o cyklistickém klubu Team Bike Březová, který má nyní své webové stránky.

Team Bike Březová

Ke stažení

Kontakt

Ředitel klubu: Ing. Petr Fazekaš, petr.fazekas (zavináč) hexion.com

Členství

Členství v oddílu zařizuje jeho ředitel Petr Fazekaš. Případný zájemce jej zkontaktuje na e-mailu petr.fazekas@hexion.com a spolu se domluví na předání formuláře, který pak žadatel vrátí i s fotkou k vyřízení.

Za členství se zaplatí pouze jednou, a to 150 Kč a poštovné při zaregistrování do oddílu. Žadatel obdrží členský průkaz člena ČSC. Dle informace od Jiřího Blažka (předseda KvSC) zahrnuje registrace i pojištění, jehož rozsah ale není přesně znám.

Licence se řídí licenčním řádem, viz dokument ke stažení výše. Licence vystavuje pouze nejambicioznějším závodníkům.

Výhody pro členy

Členové mají slevu na zboží a opravy v bikeshopu MAC-CON v Sokolově (5% na materiál a servis za 160 Kč/hod), je jim propláceno startovné na některé závody a dostávají příspěvky na akce pořadané oddílem TBB a MÚ Březová v podobě poukázek na občerstvení.

Podpora závodníkům

Proplácení starovného na vybrané závody. Letos jimi jsou Chodovar Cup , závody Karlovarského svazu cyklistiky a 2 maratony. Ve vyjímečných případech se proplácí po odsouhlasení výkonným výborem (Petr Fazekaš, Pavel Kodl a Iva Berková ) i další závody nebo akce. Dále se v případě příznivé finanční situace poskytují dresy. V letošním roce je v plánu poskytnout dresy i kraťasy.

Podrobné informace jsou v dokumentu ke stažení výše.

Týmové oblečení

Cyklooblečení zajišťujeme zpravidla formou větších objednávek. Členové týmu mohou svou objednávku zaslat na e-mail Petra Fazekaše a ten pak zpravidla na jaře a na podzim objednává vše dohromady. Lze objednat i jednu věc v průběhu celého roku, což se však prodraží. Nečlenům oddílu se oblečení neprodává.

Společné tréninky

O mládež se systematicky nestará nikdo a dospělí jezdí buď se silničářema nebo po malých skupinkách a nejčastěji individuálně.

Členové

Členská základna sice čítá přes 70 členů.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>