Triatlony lákají

Cyklisté, neváhejte se zúčastňovat triatlonů. Ve vodě se neutopíte, na kole všechny předjedete a v běhu už vás nikdo nedoběhne. V sobotu se koná triatlon na Jesenici, totiž Dřevěný muž. Tento triatlon se vyznačuje tím, že postrádá jakoukoliv propagaci. Přesto je o něj veliký zájme. Informace jsou dostupné na telefonu do Lagarde Spedition. V neděli je karlovarský CityTriatlon . Ten den se koná i další triatlon. Sokolovská Velká cena se dle stránek Triatletu KV koná 27. srpna – pozor, to je ale ta atletická. Propozice jsem nenašel. Dále pak 8. září se terénní triatlon v Chomutově, M. D. triatlon (krátké plavání!). Ten den se ale jede i Czech BIGMAN, který obsahuje i štafetový závod na tratích železňáka. Bohužel s dost vysokým startovným. A ten samý den se opět roztáčí kola Chebského poháru horských kol – Antal bike.

Felt

Bez mého vědomí proběhl Železný dědek, triatlon v Mariánských Lázních. Je škoda, že takovéto oblíbené závody mají, dle mého názoru, tak malou publicitu. Člověk, který nemá jinak těžce sehnatelné kontakty, se o nich nedozví.


5 thoughts on “Triatlony lákají”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>