Velké úspěchy na silnici

Úspěšný juniorský závodník Václav Viktorin (Team Bike Březová) se zúčastnil Světového poháru v silniční cyklistice v Solighettu v Itálii – reportáž. Pár dní nato odjel do Švýcarska na etapový závod Tour du Pays de Vaud – reportáž.

Švýcarsko: Markos, Ponikelský, Hampl, Viktorin, Matějů, Března
Pavel Kodl na startu Praha - Karlovy Vayy - Praha r. 2010

Dalším borcem je Pavel Kodl (Team Bike Březová, kategorie muži), který na Mistrovství Severočeské amatérské ligy (která se letos nazývá Sweep cup) v Klášterci nad Ohří vybojoval celkově třetí místo, když v závěrečném pekelném okruhu udržel pozici za dvěma vlčáky a před řadou známých jezdců, např. Tomášem Trunschkou. Pavel mimochodem běžně dojíždí závody Českého poháru na silnici v hlavní kategorii.

Sokolovská tréninková skupina se pod vedením Tomáše Viktorina pravidelně schází každé úterý v 16:30 u kruháče u polikliniky v Sokolově. Na tréninky dojíždí i kluci z Aše (Pepa Blažek, Jirka Svoboda), z Chodova (Martin Kubík), občas Péťa Fiala z Chebu, a počet účastníků tak pravidelně kolísá kolem desítky! Ti z vás, kteří na Facebooku kamarádí s Pavlem Kodlem, si mohou prohlédnout jeho aktualizované fotoalbum (nejen) z těchto tréninků včetně dnešního.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>