Závody Becker Cupu na sezónu 2009

Becker BohemiaMám pro Vás několik novinek a aktualit z chystaného Becker cupu 2009. Tak předně se nám posunul termín chrásteckého závodu ve sprintu. Bude to stále neděle, ale již 19. dubna 2009. Pokud nemáte představu co na Vás místní CK Sport Beran chystá, mrkněte na video (níže v článku). Oproti sprintu na Vysočině bude chybět skok přes kládu i asfaltový úsek, naše trať bude z velké části na písčitém podkladu, takže nehrozí i přes jarní termín nepříjemné bláto.


Merida Bike Vysočina

Na druhý závod se vydáme do Kralovic, opět to bude neděle a 17. května 2009.

Třetí zastavení Becker cupu bude na plzeňské Košutce před autosalonem Porsche Plzeň. Termín ještě upřesníme, čekáme totiž na termín uvedení nového modelu Škoda Yeti na trh. Ale orientačně buď 31. května nebo 7. června. Upřesníme v lednu.

Čtvrtý závod přivítá tradiční lokalita ve Stříbře. Zde se proženou Draci na Ronšperku v neděli 21. června 2009.

slecna-na-kole.jpg
Závodnice na jednom z preteků Becker Cupu

A do prázdnin stihneme ještě pátý díl. V sobotu 27. června 2009 to bude závod v plzeňském lesoparku Homolka.

Po měsíční odmlce se v neděli 9. srpna vrátíme na šestý závod Becker cupu do Stříbra, kde se těšte na Draci na Ronšperku 2. Pořadatelé slibují, že s červnovým závodem bude shodný pouze prostor startu a cíle, jinak se máme těšit na zbrusu nový okruh.

No a v záloze je připravován ještě sedmý závod, na termínu i přesné lokalitě se pilně pracuje, snad mohu prozradit, že se přesuneme na Domažlicko, kde závod připravuje místní Velosport.

Na další novinky se těšte v polovině ledna, do té doby Vám jménem všech pořadatelů Becker cupu přeji klidné prožití vánočních svátků a hodně zdraví do roku 2009.

Zdraví Marcel Beran – koordinátor Becker cup


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>