Podzimní blaho

Doufám, že se mi optimistický název dalšího dílu tréninkového deníku nevymstí (minulý díl; MyTreneek). Cyklistika pro mě o prázdninách byla chlebem i vodou. Podle toho to také vypadá a mně to jezdí jako už dlouho ne. Když to vezmu stručně, tak můj plán je jet 5. září Antala, 12. září Sudety, 19. září Praha-Vary-Praha v barvách Team Cube, 20. září Zelenou horu, 26. září Říjnový bike, 27. září (nejistý termín) Andělku a pak se uvidí. Chtěl bych stihnout vyšetření u doktora Martínka. Chci ještě trénovat s Vikiho tréninkovou skupinou, ale i na bajku po Slavkovském lese. (Napsáno 4. září)

Technická poznámka: tréninkový deník si píšu primárně do MyTreneeku, v němž jsou i odkazy na tréninkové záznamy z telefonu, které obsahují fotky a videa. Fotky si můžete uložit tak, že na ně klepnete pravým tlačítkem a dáte „Otevřít v novém okně“, takže se načte jen obrázek a nic jiného, bez vizuálních efektů, a jde to uložit. Jelikož mám nový mobil se skvělým fotoaparátem, fotím hodně, takže se koukněte!

28. 9. – fotky z cesty z Andělské hory:

Startovní rošt
Startovní rošt
Navrátilec Míra
Navrátilec Míra
Tom Linhart se pouští do kruhového objezdu
Tom Linhart se pouští do kruhového objezdu
Podzimní svistot
Podzimní svistot
Míra ještě jednou
Míra ještě jednou
A Péťa :-)
A Péťa :-)
Copak je to za šibala?
Copak je to za šibala?

Viki!
Viki!

Oloví
Oloví

3. 9. – vskutku zvolna jsme dnes vyrazili na Kynšperk, pak zpátky na Krajkovou a z Oloví do Chodova a domů. Většinou fičelo proti, a to pořádně. Když však do zad, tak to byl fenomenální svistot hvizdu. Jel jsem v dlouhých hadrech a bylo to příjemné. Kluci v krátkých se červenali zimou. Večer bazén.

Aleš Niebauer, Vašek Waloschek
Aleš Niebauer, Vašek Waloschek

Vašek a Palinko, který se nějak moc směje :)
Vašek a Palinko, který se nějak moc směje :)

2. 9. – předem prezentovaný trénink na bajku moc lidí nepřitáhl; vyjeli jsme já, Honza Jiříček, Onty a Viki na cyklokrosáku jen na Březovou. My si dali Sokotrans, 2x Lobzy, okolo lomu na Hruškovou. Na Péťu jsme čekali, kde se dalo. Honza, ač po darování krve, táhnul nahoru i dolů. Podél lávek jsem to asi poprvé v životě vyjel bez šlápnutí. Na Krudum jel technicky lépe Honza. Tam jsme se rozloučili, já jel dále nad Podstrání, pak po nabrání vody z potůčku po louce směr Pomníček žen, doprava směr Vranov a zezadu super sjezdem za Krásnou Lípu a přes Tři rybníčky domů. Dnes to bylo tvrdé bajkování a je třeba ho praktikovat častěji. Bajkování rozvíjí sílu.

1. 9. – první školní den nás čekala těžká písemka v podobě letu do Chebu a zpátky. Za Hartoušovem nás dojel Ludvík Kili ml. na vysokých ráfcích, to jsem byl zrovna už na odstřídání, ale jelikož si najel dopředu a valil, nebylo zbytí a musel jsem jet vedle něj, což byla pěkná fuška. V Tršnici to otočili Vašek, Wašek a Imríšek („Já nevěděl, že je dnes trénink“). Říkám si, že kdyby Martin nebyl tak líný, tak by mu to jezdilo. Ve FL byl osudem Tiborovi proříznut plášť Vittoria, jistě drahý, velice hezký, leč tehdy úplně zničený. Dál tedy s Folvym a Vikim, dlouhé špice okolo Pomezí. Okolo Jesenice je nová asfaltka, super. Na Ypsilonce jsem byl K.O., ale Viki nastartoval diesel agregát a odtáhnul nás domů.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>