Viki 29. 8. – 4. 9. 2005

Tiby v tornantě na San GiacomoUž to vypadalo, že sporťáci nebudou a já pomalu přestával mít chuť si zapisovat. Bohužel a bohudík začlo vše zase fungovat.
29. 8. – 4. 9. 2005

Za tento: 590 km
Celkový počet: 18010 km

Neděle 120 km. Kolem karlovarského kraje se zastávkou na MTB závodech v Kynšperku a odpo zase Eurosport a časovka kolem Lloretu. Už ted‘ mám chuť tam jet najíždět. Už aby bylo jaro. Stěhováci a Witte-team to viděj určitě stejně a Šupy jistě seděl taky přikovanej u televize.

Sobota 130 km. Od sv. z Varů s Ondrou a Michalem většinu tréninku. Zítra si jedou zasportovat na UAC a tak jeli rozumně. Já si pak ještě dal a přijel akorát na dojezd Vuelty. Dnes měli cílové město Lloret de Mar, kde jsme na jaře najížděli. Moc pěkný to bylo. Od Blanes, mírný brdek, kolem supermarketu Diu%, k velkýmu kruháči s vodotrskem a doprava k pláži, podél celé pláže a na konci doleva nahoru ke Caprabu a a zase doleva…….vyhrál Petacchi.

Pátek 120 km. Po včerejší 0 docela nadrženej a odpočatej. Na Cheb a průměr skoro 33 km/hod.

Čtvrtek 0 km. Jelikož mi už po 4-té prasknul upínací mechanismus na helmě Cratoni Maniac a navíc je i morálně zastaralá (velká) jdu do nové. Chci bílou, lehkou a kterou jezdí profíci. Vypadá to na Bell Sweep. Jezdi ji Voigt a Basso (CSC).

Středa 80 km. Poslední den prázdnin. Najeto docela v tempu do práce, do Varů vyměnit „ještěrčí“ plážové trenky a do Kraslic pro synky. Pak auťákem do Plzně odvézt malucha a snaha zkouknout poslední Lopatárnu, kterou jsem chtěl po propagačním Fishiho článku i jet. Bohužel jsem nestíhal a dostal jsem se tam až ve 20,30. Vaňous s Michalem na mě čekali unavení a s 2-mi pivky v krvi a tak jsem je se závistí naložil a mazali jsme domů a já poslouchal historky od asfaltu. Pávis v celém seriálu 5. Dobrý.

Úterý 100 km. Z hojné účasti nic nebylo. Joinťas marodí, Hanzík má odpolední, Fishi přelomenej klíček a Wittáci jel dřív. Ale přijel Bláža. Aspoň něco. Okruh přes Prameny a Bečov. Až na pneumatiku co mě opásává jsem se cítil docela gut a Jirkovi jsem do kopce celkem v poho ujížděl. Ale ani nevím jesi z toho mám mít radost a nebo bejt naštvanej. Čubla má formu, na bikách poslední měsíc celkem boduje a navíc má buldočí povahu. Kousne a nepustí – v tréninku si umí a chce si dávat a nevzdává to. Naštvanej můžu být jen z toho, že vážím plných 87 kg a kdybych měl aspoň 80 mohl bych být úplně někde jinde.

Pondělí 40 km. Ťapačka, odpočinek a šetření se na zítřek. Doufám, že bude hojná účast. Zelíčko mi volal, že byl na Homoli až 3-tí a tím pádem se stávám vítězem kat. „C“ na SALu. Dobrý. Na druhou stranu, škoda že nevyhrál. Mohlo být větší vzrůšo na posledním závodě.


8 thoughts on “Viki 29. 8. – 4. 9. 2005”

  • Čau Tome, se nediv, že jezdíš průměr 33, když máš 87 kilo. To musí být dost dřina, já tak jezdím na bajku. Si pamatuju, žes míval o 5 kg víc, než já, to bych musel nabrat 12 kg, dost šílená představa. Proč máš 87 kilo??? Pavel

  • almyr napsal/a:

    Ahoj! Často si to tu pročítám a nechápu jednu věc. Jak normálně pracující člověk má čas najíždět takové objemy? Vzhledem k tomu, že se považuju za „normálně pracujícího“;) a přitom zaníceného cyklistu (i když začínám) opravdu by mě to zajímalo. Díky:)

  • Wickey napsal/a:

    Cus. Tak nejak normalne to jde. Do prace jezdim kolmo. Z prace rovnou na svih, o prazdninach obcas pred praci vstat a strihnout si 2 hodky za usvitu (i kdyz letos jsem toho po ranu moc nenajel), 4 tydny na jihu …….. jo, najedu dost, bohuzel na vysledcich to neni uplne videt.

  • Před deseti roky, když jsem Vikiho poznal, tak byl na tom stejně jako ty – almyr – taky nechápal, jak můžu najezdit 15 000 km. Jenomže já na rozdíl od něho za tu dobu zmoudřel (když to nemáš v nohách, musíš to mít v hlavě), takže hlavně odpočívám, regeneruji, zdravě se stravuji ( http://www.hezketelo.cz ) a proto mi současných necelých 9 000 km stačí, abych
    to Vikimu na tréninku vždy řádně znechutil.

  • almyr napsal/a:

    Diky. S tou stravou to asi fakt bude o něčem, protože od doby co jsem se pustil do „Herba-life“u (nebo co to je) dost se to zlepšilo a jezdí se mnohem líp. I když… o nějakých kopcích na severu (od) Prahy kde jezdím se moc mluvit nedá:). No skusim zamakat, v dohledných letech bych rád byl „konkurence schopný“;)

  • Wickey napsal/a:

    Ja se tedy do te vasi sekty herbalifehezketelo zlakat rozhopadne nenecham. 8-)

  • No, Viki, je to s tebou horší než jsem myslel. Měl jsem za to, že stárneš jen na těle, ale teď jsi prokázal, že hlavně na duchu. Wellness – styl života udržet se zdravý a aktivní do pozdního věku je trendem třetího tisíciletí, tebe to však nejspíš mine.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>