Bacha na polňačky

Hanky kolo: zničená vidlice, brzdy, ...
Hanky kolo: zničená vidlice, brzdy, ...

Kája Brabec, Hanka a Mirka a Míra Špalkovi měli téměř dokonalý nedělní výlet… Píše Kája:

Včera jsem jel s Mirkou a mojí přítelkyní Hankou na Svatošské skály a na Horní Slavkov a cestou zpět, kdy už nám tachometry u Nebanic ukazovaly 117 km. V Nebanicích jsme se zastavili na kofolu a hned jeli mezi stájemi nejkratší cestou do Chebu směr Vokov. Tam nás smetlo auto, který jelo styl rallye. Mirka byla vepředu, takže jen viděla hromadu prachu a nás nikde. Jako zázrakem jsme vyvázli jen s lehkýma odřeninama a modřinama. Nejhorší chvíle byla, jak jsem jel za Hankou a viděl, jak jí nabral celým bokem auta a letěla vzduchem. V tu chvíli jsem myslel, že je mrtvá. Mě shodil zadním nárazníkem, naštěstí jsem v pohodě. Když jsme se posbírali ze země a zjistili, že jsme živí, tak jsem si uvědomil, že ty šmejdi, které to hodilo do příkopu, pořád tůrují auto a snaží se ujet z místa nehody. Na to jsem tam rychle běžel a když mě uviděli, tak vylezli z auta a něco blekotali o zaplacení zničeného kola. Řekl jsem jim, že jsou magoři, že mi Hanku málem zabili. Byli arogantní, tak jsem dal řidiči levý hák. Jakmile jsem začal mluvit o policii, rychle sedli do auta a když se jim podařilo vyjet z příkopu, hned ujeli.

Polní cesta se stopou od auta
Polní cesta se stopou od auta

Jen jsem tímto chtěl říct, že jsme se celý den vyhýbali silnicím a snažili se jet pořád v terénu, až jsme na to doplatili na polní cestě. Z toho vyplývá, dávejte na sebe pozor na polních a jiných cestách :-).

Na závěr bych ještě chtěl poděkovat Mirce a Mírovi, že v tu chvíli byli s námi a postarali se o nás a také policii, kteří nám také moc pomohli.


10 thoughts on “Bacha na polňačky”

  • Hondzik napsal/a:

    no a jak to dopadlo s těma vrahama? Myslím že levý hák byl málo. Měl si ho dokopat a zničit mu auto. Pochopil jsem dobře, že i přesto nesetrvali do příjezdu policie a z místa nehody pak ujeli? Jaký postih ho čeká od policie? Useknou mu alespoň ruce a nohy?

  • monča napsal/a:

    no mám stejný názor…tys mu dal jen jednu?? I když si měl v tu chvíli jiné starosti co? Myslím ,že kontakt s Honzou by jim asi tak lehce neprošel :)). Tak hlavně že jste v kuse !

  • Je to sranda, postih ho nečeká žádný, protože je to pouze přestupek (nedošlo k vážnému zranění). A nakonec, kdybych jej tam dotloukl, tvrdili by policii, že ujeli, protože se mě báli a nakonec bych šel bručet ještě já. Takové máme záchody – pardon zákony.

  • Monča napsal/a:

    To si děláš srandu Kájo?? To přece není možný aby jim to prošlo…takže to bude asi chtít nějakou trestnou výpravu :)

  • Mirka napsal/a:

    Vážení přátelé, já se s tím nějak nemohu porád srovnat…to co jsem viděla byl nejhorší okamžik…a hlavně byl neuvěřitelně dlouhej….když jsem pak viděla, že srážku oba přežili( myslím, že to bylo nějaké andělí mávání a že mají nový datum narození oba – Kája i Hanina) ale strašně mě SERE, že tak arogantní, bezpáteřní zmetci budou dál ohrožovat svou nebezpečnou jízdou ostatní tak dlouho, až se to velké neštěstí stane!!!!
    Proč? Protože jim to naše společnost umožňuje…trestnou výpravu by to chtělo

  • Podhaj napsal/a:

    Souhlasím. Trestnou výpravu. Ale domluvíme se na detailech potají, protože v případě, že by se těm šmejdům v budoucnu náhodou stalo něco nepěkného, byli bychom jasný terč. Musí se to vymyslet tajně, provést beze svědků a bez důkazů. Ale je to jen návrh.

  • Jirka Č. napsal/a:

    Rád bych věděl, zda policie něco vyšetřila ? Nedávno jsem měl také takový incident na silnici 3.tř.(tyto vozovky jsou pro silničáře v hrozném stavu ale zase menší provoz). Když jsem jel se svým synem pěkně za sebou a vyhýbal se rozbité krajnici ,tak zezadu přiletěl nějakej offroad vyjel vedle nás , otevřený dveře a řval:“ Vy hovada já vás sejmu!“ Podotýkám, že byla silnice zcela prázdná a mohl nás předjet bez omezení. Myslím, že byl pod drogama, škoda, že nevypadl z toho auta.

  • Linhart Tom napsal/a:

    Jirka Č:Mohl bych se zeptal jestli to nebyl takový když to řeknu slušně blonďatý,hubený blbeček,věk od oka 18 ?

  • Jirka Č. napsal/a:

    Tenhle byl asi 30 letej a vážil tak 130 kg no prase každým coulem!

  • Linhart Tom napsal/a:

    Aha,tak ten ke sportu chuť asi mít nebude..je hrozný jak cyklisté jsou na silnicích jak hadrový panáci :(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>