Bikové novinky z Karlových Varů

Při návštěvě webu Ambiku mě zaujalo několik zpráv. Karlovarští terénní triatleti v Německu na posledním závodě Xterra Tour 2006… účastnil se například Tomáš Eberl nebo Jan Kubíček.

Letošní Podzimní XC Bahno mělo jen jeden závod. Podívejte se na výsledky. Možná to bylo kvůli tomu, že lidi z Ambike měli práci s jiným závodem… Artamonem neboli Karlovarským maratonem ČS. Ten vyhrál velkou naketu o nejlepší závod Kola pro život. Není to skvělé, mít špičkové organizátory hned za rohem? A ještě ochotné dělat jarní cross-country závody XC Bahno?

V září proběla časovka na Andělku. Mně osobně od účasti odradilo nachlazení, ale ostatních 90 cyklistů vytvořilo rekorní účast. Závodily hvězdy jako Láďa Fabišovský, Radek Krummer (juniorský mistr ČR), Petr Novák (druhý muž Českého poháru v terénním triatlonu) nebo rychlík-lékař Josef Anderle.

Těžkým závodem je hromadný závod do vrchu Klášterec-Měděnec. Ve spurtu tam podle informací Ambike.com vyhrál Radek Krummer a porazil Ondřeje Šupola i Michala Báťu. Holt mládí vpřed. Jenže pravda je poněkud jiná. Vojta Marvan upozornil, že výsledky jsou trochu jiné: ve spurtu Radek porazil právě Vojtu, ale oni dva ujeli všem ostatním. Všechno je přehledne na webu hnizdil-kola.cz.


One thought on “Bikové novinky z Karlových Varů”

  • Vojta Marvan napsal/a:

    Čus Radovane,mám tu jen takovou poznámku k závodu na Měděnec.Radek Krummer porazil ve spurtu bohužel:) mě, pánové Šupol a Báťa byli asi 1 min. pozadu.Ještě před nima byl Luboš Krátký, nevim jak to, ale koluje všude ta verze, kterou tu máte.:)A to by bylo, abych se neozval.:)Výsledky jsou na http://www.hnizdil-kola.cz a propozice nikde na netu nejsou.Vlastně ani neexistují, snad příští rok, chystáme na hnizdil-kola.cz umístit naše teamový stránky, mělo by to být během prosince.Měli by tam být mimojiné i propozice na podobné závody v našem okolí..Jinak, stránky za 1.:) Zdar Vojta Marvan

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>