ČP K. Vary v podání SCM, ČP silnice s úspěchem chebské cyklistky

ZávoďákTak máme další ČP horských kol za sebou. Žáci se opět v průměru dostávají dopředu, což je výborná zpráva. Absolutní uznání za výkon zaslouží Jirka Svoboda z Aše, který dojel na super pátém místě, navíc se v průběhu závodu pohyboval na třetím místě. Ondra Sýkora po nemoci bohužel neměl šanci uspět. Ostatní opět bojovali až do konce – výsledky Ficenec Jakub 15. (2.), Petr Fiala 17. (3.), Jakub Johánek 18., Martin Kubík 21. (6.) a Pepča Blažek 23. (8.). Lucka Ficenecová se již rozjíždí, trať dojela na pěkném 17. místě. Bojovný a jeden z nejlepších výkonů předvedl Jirka Čechman v kadetech super 21. (7.), Pavel Kuzma 42. a Petr 43., v juniorech Tomáš 46. Všichni čtyři prvním rokem v kategorii. Bohaté foto ze závodů na stránkách Bikeri.cz.

Nedělní závod ČP na silnici, tentokrát časovka dvojic byl úspěšný pro ženy ve složení Martina Sáblíková a Dana Fialová, které nedaly soupeřkách šanci a zaslouženě zvítězily.

Fialová, Sáblíková, vítězkyDana Fialová


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>