Do nového roku s novým vzhledem

DetailyRegionální web o cyklistice Bikeri.cz prošel za poslední půlrok velkými změnami. Na podzim 2006 dostal nový motor a nyní nastal čas, aby získal i nový a relativně moderní kabát. Zároveň vyzýváme k velké diskusi – máte nějaké nápady, co byste na bikerech chtěli vidět? Pište do komentářů…

Vzhled Bikerů se řídí šablonami a my jsme nyní jednu přidali a brzy ji hodláme nastavit jako základní. Pokud se budete chtít vrátit ke vzhledu, který jsme vytvořili jako podobný tomu nejpůvodnějšímu vzhledu (bikeri_new), podívejte se do sloupečku vpravo dole na této stránce:

Změna vzhledu

Když klepnete na bikeri_new, získáte starou šablonu (následnici původních Bikerů) a vzhled, na který jste si už zvykli.

Nyní stručně o vlastnostech nové šablony s názvem 2007.

  • moderní vzhled
  • propracovanější detaily
  • hledání, které umí hledat i více slov (poskytuje ho mimochodem Google) – doporučuji!
  • snadnější navigace

Nyní sem snad budete chodit ještě radši. V současné době se snažíme rozjet tréninkové deníky a hledáme zájemce o psaní si tréninkového deníku v rubrice Tréninkový deník. Měli byste zájem? Neváhejte a pište na rfiser@gmail.com.

Pokud najdete nějakou mouchu, napište ji prosím do komentářů. Šablona 2007 bude nastavena jako základní někdy příští týden (diskusi prosím do komentářů, pokud bude nějaký problém, vyřešíme).

2007


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>