Doping: Tereza Huříková s dvouletým distancem

Dnes v odpoledních hodinách vydala agentura AF zprávu, že Tereza Huříková byla po dokončení závodu Světového poháru v Neuschwansteinu pozitivně testována na neuroin, což je rekreační droga příbuzná heroinu.

Český cyklistický svaz ji okamžitě potrestal dvouletým zákazem startu na všech světových i domácích akcích.

hurikova.jpg

„Je to svinstvo,“ poznamenala lapidárně Katka Hanušová-Nashová.

Na tiskové konferenci, kterou přední česká cyklistka uspořádala ve 20:00 ve Valmezu, zaznělo:

„Jsem zdrcená. Makala jsem a chtěla jsem vyhrát olympiádu. Teď mi zbejvá jenom vytahat vás za ouško, protože jste se nepodívali do kalendáře a zase jste mi naletěli i přes ty všechny kraviny, co jsou napsaný v prvnim odstavci.“

Terce Huříkové přejeme dobré a ještě lepší sportovní výsledky ;)


53 thoughts on “Doping: Tereza Huříková s dvouletým distancem”

  • Linhart Tom napsal/a:

    Nechápu,nevěřim:(Co ještě dopingový komisaři vymyslí?Je mi z toho už na zvracení:(Terezko já Ti věřím:)

  • Anonym napsal/a:

    Počítám že to má být Apríl, ale jinak to je dost blbá sranda…

  • palinko ml. napsal/a:

    to souhlasim že je to blbebá sranda
    piše tam že to jsou kraviny

  • Linhart Tom napsal/a:

    Palinko ml:No je to možné,možná jsem blbej:-DTaky jsem si říkal že je to apríl ale že by toto měl být vtip?to je trošku uhozené……

  • Chlapci, chlapci :)

    Nejenom, že to vyšlo na Apríla, ale:

    Neexistuje agentura AF, jenom AP. Pokud vím, tak na Neuschwansteinu žádný bajkový závod SP není, zato tam mají ale pěkný zámek (označovaný jako pohádkový hrad). Též mi není známo, že by již byl vynalezen neuroin (jinak droga, kterou užívá Tom Cruise alias John Anderton ve filmu Minority Report).

    Valmez není žádné španělské město, jak se možná zdá, ale Valašské Meziříčí — tedy další tip, že je to prča.

    A kdyby to snad někomu nebylo jasné po tolika nápovědách, tak ta citace je snad křišťálově jasná (jako Standa Gross).

    Vtip byl v tom, že to na první pohled vypadalo seriózně, ovšem na druhý pohled je tam explicitně řečeno, že je to apríl.

  • Monča napsal/a:

    já to říkám pořád ,že cyklisti nemají smysl pro humor viď Martine :)

  • Já bych to smáznul, ne každý dumá nad tím, co měl autor na mysli a taky pochybuju, že zjištuje, jaká agentura kde existuje a třeba ani nemá potřebu článek číst až do konce, kolikrát jen přelítne nadpis a ten je dost dobrý :-(.

  • Pavel Kozlík: Ta agentura je to nejmenší. Co ty ostatní nápovědy?

    Pokud tě titulek šokuje (což byl jeho účel), tak nepřečteš ani těch 7, slovy sedm, vět, co jsou v článku?

    Kromě toho, i kdybych četl pouze titulek, bylo by mi krajně podivné, že kolem toho není žádný mediální humbuk a že to tvrdí jeden jediný obskurní web.

    Tedy důvod pro mazání nevidím.

  • Uickey napsal/a:

    Špatný zprávy vycházej i 1. dubna. I o téhle jsem si to až do „citace“ myslel, že je špatná. Pak už to byl jen nepovedený vtip, který za pousmání nestojí.
    Ty indicie, které uvádíš rozhodně moc nepomůžou. Málokdo dokáže vysypat z rukávu místa, kde se konal loňský světový pohár (výsledky testování mají i několikaměsíční zpoždění) nebo jména tiskových agentur. Málokdo je také fanouškem filmu Minority Report a zná Johna Andertona nebo má v malíku seznam zakázaných látek. Tiskovou konferenci mohla Tereza Huříková udělat třeba taky – tvými slovy – v Blavě (Bratislavě) nebo ve Friscu (San Francisko) a nebylo by na tom nic divného, protože by ji chtěla asi udělat co nejdříve po
    zveřejnění, tzn. tam kde se zrovna pohybuje.

    Na zpravodajském serveru Bikenews.cz se díky tvému článku objevilo pouze toto:
    „Doping: Tereza Huříková s dvouletým distancem
    Dnes v odpoledních hodinách vydala agentura AF zprávu, že Tereza Huříková byla po dokončení závodu Světového poháru v Neuschwansteinu pozitivně testována na neuroin, což je rekreační droga příbuzná heroinu. Český cyklistický s …“

    A díky tomu si určitě zvýšil návštěvnost „bikerů“, což byl asi ten prvotní důvod, proč si něco takového vytvořil.

    Ale možná sama Tereza Huříková se při čtení tohoto článku smála, až se za břicho popadala a tohle je opravdu výborný a vtipný příspěvek.

  • Petr Fiala napsal/a:

    Za poslední dva roky jsem byl na několika přednáškách
    k tomuto tématu. Pokud se s tím, jak to všechno okolo kontroly dopingu funguje seztámíte, tak teprve každý pochopí, že jen blbec reprezentant by mohl vzít něco takového vědomě. Větší problém vidím v práci s reprezentanty. Protože těch zakázaných věcí je tolik, a to co dostane obyčejný smrtelník na rýmu, alergii, bolesti, úraz, si vrcholový sportovec nemůže dovolit. Bohužel téměř žádný obvodní lékař nemá o tom, co je na indexu zakázaných látek ani potuchy, ani různí specialisté na alergologii nebo na plicním atd.
    Smůla je v tom, že neznalost neomlouvá, ale hlavně pro ty, kterých se to týká v tom, že je jen několik oddílů, které spolupracují s odborníky lékaři, ale ČSC, který reprezentaci zastřešuje a zajišťuje nic takového pro reprezentanty nebo talenty nemá. Tolik jen střípek na toto téma. Pokud jde o Terezku, tak to je rozumná holka, kde jsem nevěřil hned od začátku, že by to mohla být pravda. Tam to má Luťák dost dobře zmáknuté. Problém je zde pak někde jinde, může Vám to kdokoliv někde podstrčit s jakýmkoliv úmyslem.

  • Uickey: Že zrovna ty to vidíš takhle, mě nepřekvapuje ani trochu.

    Není pravda, že neuroin je zakázaná látka. Neuroin neexistuje.

    Vážně si myslíš, že do seriózní zprávy se napíše Blava, Frisco nebo Valmez? :D

    Jistě jsem to napsal kvůli návštěvnosti. Samozřejmě. Jak jinak! Odhalil jsi pravdu v celé její nahotě, výborně!

    Tvými slovy bych řekl, že málokdo zůstane odolný vůči tolika nápovědám. Navíc nevím, kde jsi vzal, že při nachytání se má člověk smát. Nachytávka není anekdota.

  • Neměl jsem na mysli, abys to smazal kvůli mně, ale kvůli sobě. A abys doufal, že to stihneš dřív, něž si třeba na bikenews.cz Tereza přečte, že za diping dostala dvouletý distanc. Ale třeba je ráda, že se o ní takto píše. Já bych rád nebyl a bránil bych se.

  • santini napsal/a:

    Ten apríl byl super.Názory ostatních jsou mi bohužel už ne pro zasmání.Trapný!

  • Santini, měl by sis uvědomit, že i sebevětší kravina nebo lež veřejně napsaná, pak dokáže žít svým vlastním životem.

    S velkou pravděpodobností z tohoto článku časem lidem v paměti zůstane jen to, že Tereza Huříková dopovala. Proto se tento článek nedá brát jinak, než že má Terezu poškodit.

  • santini, Petr Fiala: Díky.

    Pavel Kozlík: Aha. Takže vlastním životem žije třeba informace, že ve Švýcarsku pěstují špagety na stromě.

    V prvním odstavci se de facto říká, že Tereza fetuje (rekreační drogy se jinak neužívají). Jestli tomu někdo věří, tak… doplňte si sami dle nálady.

    Dalo by se tady argumentovat i sporem Lid vs. Larry Flint, ale bylo by to nošení dříví do lesa.

    Jak konkrétně má tenhle článek Terezu poškodit?

  • Monča napsal/a:

    ty jo, to je debata kvůli aprílu…..nestačím se divit….ale nic nemaž, teď už to stejně nic nevyřeší…. :)

  • Wickey napsal/a:

    Marťas: Nepřekvapuje tě to proto, že máš svoje názory jasně srovnaný?
    Ani já netvrdim, že je neuroin zakázaná látka a dokonce ani netvrdim, že existuje.
    I v seriozních správach se používá slang.
    Ironie je zbytečná. Návštěvnost se zvýšila. A kdybych napsal „asi si chtěl pobavit čtenáře“ možná bych byl pravdě blíž, ale tebe ani tvoje motivy neznám a několik jich pobavených nebylo. Mám dojem, že jsi jeden ze spolumajitelů a zvýšení návštěvnosti není přece špatné.
    Námět tvé „nachytávky“ mi prostě nepřijde korektní.

    Santini zeptej se třeba svýho kámoše lyžaře Nováka jestli tohle považuje za „super“ a dobrou „nachytávku“.

  • santini napsal/a:

    Tomáši,ty vole,tam to nachytávka nebyla,nebyl to apríl a bylo to na jiných stránkách.Ty naše Bikeri.cz jsou přeci pro nás a ne republikové.Co pak se neumíš už ani zasmát,jak tě někdo napálil?Vůbec jsi to nepochopil.A Kozlíka už nepoškodí nic.Je pozdě.Zlatý stránky Chebský Bikeři.Tam se tahle věc neřešila.

  • Plumm napsal/a:

    Cyklisti, jste suchaři. Až na výjimky vám doping asi vymazal z mozku smysl pro humor;)

  • Pavel Kozlík: Zaprvé, nenapsal jsem, že dopovala, ale že fetovala neexistující drogu před neexistujícím závodem. Zadruhé, vedla mě k tomu odvěká tradice a taky Radovanovo navedení, jestli to chceš vědět tak přesně.

  • santini napsal/a:

    JO a nezapomente se podívat na stránky Spay,tam je Vondráčková na apríla vyfocená těhotná v šedesáti letech.No jak tohle je možný?!Já bych to hned vyšetřil a žaloval.Jinak musim ještě jednou říct,že ten apríl s Terezkou mě fakt nachytal,Byl prostě povedenej.Dobrej.Pobavilo mě to!!!!A stejně,zdá se mi,že na tenhle web píšou pořád stejní(3)lidi.Zakázal bych pro každého víc jak 3 informace měsíčně.To by mohlo stačit.Potom snad napíšou i ti,kteří mě taky zajímají.A třeba to není jen o kole.čus

  • Tři příspěvky za měsíc jsou zbytečně moc, stačil by jeden za tři měsíce. Ušetřilo by to všem spoustu času, protože by se mohl stanovit jeden den za tři měsíce, po kterou by tento web fungoval. Ve zbývajícím čase by cenzoři tyto příspěvky upravovali, aby byly podle jejich představ.

  • Uickey napsal/a:

    Pavle, každý má hranici toho co si může dovolit na apríla někde jinde. Někdo si myslí, že si může dovolit všechno a může tě nachytat třeba na tom, že ti řekne 1. dubna o tragické autonehodě tvojí manželky a pak se tomu spolu zasmějete jak tě napálil.
    Já nepovažuju nachytávku o pozitivně testované Huříkové za dobrou, je to za mou hranicí, ale je to můj problém a jen jsem chtěl polemizovat s tím, že ty údajný nápovědy (a uznávám, že až na tu poslední) tak nesmyslný nejsou. Alespoň pro těch pár čtenářů, kteří nemají na nočním stolku seznam nepovolených látek a nebo nedávali pozor při sledování filmu Minority Report.
    No a co se týká námětu, tak by mě opravdu zajímal názor toho, kdo v článku vystupuje a nebo komu pozitivní nález nějak ovlivnil život.

    Místo demagogického zakazování spíš oslov a přesvědč ty, jejichž názory a reportáže tě zajímají a nebo sám něco vytvoř. Majitelé webu ti jistě prostor rádi dají. A co tě nezajímá, tak to prostě nečti. Je to velmi jednoduché.
    A nebo prostě dej dohromady ty „vaše staré“ ChebskéBikeri.cz.

    Marťas: A proč to tedy neprovedeš?

  • Podhaj napsal/a:

    Klucí, klucí, klucí. Zdá se, že někteří ztratili nejen smysl pro humor, a to zrovna na Apríla, ale i soudnost. Proč se o této kachně tolik debatuje. Kdo si přečetl celý článek, má jasno. Problém je, že polovina z vás přečetla první 2, 3 věty a stačilo jim to. Stydťě se.

  • Podhaj napsal/a:

    A jestliže to přebrala nějaká agentura a nevzala to jako aprílový vtip, není to seriózní agentura. Na co takové zprávy agentury číst. To bych rovnou mohl kupovat Blesk.

  • Rád přidám i svůj názor. Můj první komentář, kdy jsem jakoby váhal, jestli je to sranda, nebo ne, byl váhavý proto, abych ještě rozproudil emoce. Bohužel to Martin trochu brzo utnul, takže bylo po srandě. Martin to napsal dokonale, díky mu za to. Byl přeci Apríl! A tak jako Jirka, i já se připojuji: kdo si to nepřečetl celý anebo mu to nedocvaklo, by se neměl obořovat na autora. A myslím, že bychom se měli přestat hádat ;). Pak tu byly nějaké vtípky na adresu Bikerů.cz, ale to byla myslím legrace – ale pokud ne, napište mi to někdo znova, ať se o tom vážně pobavíme.

  • Uickey napsal/a:

    Radek Fischer: Je dobra sranda kdyz v utery jeden nestastnik zacal v bazenu mavat rukama a delal tonouciho do chvile, nez pro nej skocili a pak se divil nechapajicim oblicejum: „ Je prece april a to se muze vsechno a navic pred chvili jste me mohli videt normalne plavat.“? Ani ja jsem nedaval pozor na to, jak ten chlapec plave, stejne jako jsem nevidel Minority report, a tedy vtipkovat i na tohle tema se mi nezda stastne. Pro nekoho jsou obe „nachytavky“ rozhodne vyborny a jineho urcite zadna. A pausalizovat ty, kterym se predmetne nachytavani nelibi, ze ztratili smysl pro humor je zbytecna demagogie.
    Fishi mas dojem ze se na autora oboruju?
    V ciste teoreticke rovine: pokud se tenhle april nebude libit Hurikove, jses ochotny pripustit (a nebo alespon nad tim premyslet), ze to nebyl dobry namet a nebo rozhodne trvas na tom, ze to je dobra sranda?
    Když chytli Landise, myslel jsem si vyrazne dele, ze to je april i kdyz byl cervenec. To me dostali.

  • Tom napsal/a:

    Pro ty „zapšklejší“:
    Aprílový žert není forma humoru, která vyprovokuje za břicho se popadající smích. Je to něco jiného. Má člověku naznačit to, že život nejde brát pořád jen „smrtelně vážně“. Vykonává se obvykle takovou formou, kdy se navodí nějaký nepříjemný stav (šok) a po krátké (?) době jeho účinku se zneguje „vysvobozením“. Nikdo se u toho většinou nechláme. Je to prostě „jiný typ humoru“. K tomu je obvykle vyhrazen jeden den v roce – 1.duben (v jiný den je to spíš trapné). Kdo má smysl pro humor (neplést si s pojmem „legrace“), ten to chápe !
    Problémem tohoto „aprílového kousku“ bylo možná to, že autor natvrdo neřekl: „Toto je APRÍL“, ale předpokládal u internetového čtenáře určitý malýý inteligenční základ…
    Pavle Kozlíku, neboj se, k poškození Terezy určitě nedošlo. Ten, kdo ví o koho jde, si takovou informaci zcela jistě přečetl celou (Bikenews je jen vyhledávač s odkazy na celé články). Ten, kdo neví o koho jde (a těch je v naší „fotbalové“ republice většina) se k té informaci nedostal anebo jí prostě přelétnul bez jakéhokoliv záznamu do svého vnímání.
    Jinak pokud jsi shlédnul Bikenews na Apríla celé, tak ti možná neušla podobná informace, že Michal Prokop se už netají se svým vztahem ke Katce Nashové (autoři na MTBS si nedělali iluze o smyslu pro humor a inteligenci svých čtenářů a napsali to aprílové upozornění „natvrdo“).
    A já pevně doufám, že další zprávy na Bikenews z 1.4. jsou již „vážné“. Třeba ta, že tvá „jmenovkyně“ na tu olypiádu ve stíhačce pojede !

  • Marťas napsal/a:

    Wickey se pořád motá v kruhu a opakuje nám, že není fanda Minority Reportu. Ještě nám ale nesdělil, proč mu nebylo divné, že mladá cyklistka fetuje drogu, o které nikdy neslyšel. To je totiž, oč tu běží a co mělo být divné. Minority Report jsem zmínil jako zdroj inspirace.

    Když to řeknu ještě polopatičtěji, tak pokud bych napsal: „Tereza fetuje cukr.“ tak nepředpokládám, že každý viděl příslušný díl Simpsonů, ale naopak předpokládám, že každému dojde, co je to za kravinu.

    A pokud nedojde, tak že bude mít dostatek pokory, aby uznal, že se nechal pěkně blbě napálit.

    Navíc aprílová tradice nevelí okamžitě říct, že to je chyták. Přesně stejně jsem mohl napsat zcela vážný článek, ve kterém by nebyla ani jedna vymyšlená droga nebo agentura a mohl jsem se tiše za bukem smát, jak se všichni nechali napálit. Zvolil jsem mírnější formu, kdy jsem napsal o fiktivních věcech a na závěr ještě poměrně jasně uvedl, že to je apríl.

    Víc k tomu snad nemám co dodat.

    Santiniho komentář jsem zjevně pochopil jinak než všichni ostatní.

  • Problém není ve vymyšlených drogách a filmech. To, že jsem o něčem v životě neslyšel, ještě neznamená, že to neexistuje. Problém je, že ses otřel o skutečnou Terezu Huříkovou a naplno jsi napsal, že doslala dvoletý distanc za doping a že tato věta koluje po celém webu.

  • Wickey napsal/a:

    Martas: Slysel si nekdy o droze Torexifen, tamoxifen nebo Ralomifen? Vis – bez toho aniz bys musel hledat na webu nebo v knize nebo to znal z nejake americke slataniny – která je vymyšlená a neexistuje a která existuje? Takze proto jsem hned nepatral a nehledal.
    Napsal jsem uz drive docela jasne, ze mi to doslo az kdyz Tereza chtela tahat za ouska. A jestli ti to vyhovuje takhle: tak jsem se nechal BLBE napalit.
    Tim co jsem napsal jsem chtel jen rict, ze podle me nejsou ty indicie tak kristalove jasne a ze se mi namet nelibil (muj problem) a proc mi to doslo, az pri zaverecne citaci. To je vsechno. Nechci po tobe abys to stahoval, nerikam ti ze by ses mel stydet a ze nemas smysl pro humor nebo ze si zapsklej. Dokonce si ani nahodou nemyslim, ze bys chtel Hurikovou poskodit – spis naopak, z predchazejicich prispevku mam dojem, ze ji milujes a mozna vic nez treba Klause.

  • Podhaj napsal/a:

    Klucí, klucí, klucí. Zvláště Pája Kozlík a Uickey. Nikdo nemůže znát všechno. To je jasné. Dokonce to jde dneska tak daleko, že čím více informací, tím méně orientace v nich. (To jako souhlas s křišťálovou jasností). Ale netušit boudu a kachnu už v první větě (resp.souvětí)… A následující věta o ČSC, jehož oficiální název zní takto, a ne jak byl napsáno (Český cyklistický svaz), který měl Terezu ihned potrestat, navíc za „rekreační drogu“, to mělo napovědět dostatečně. Nějaké pozdější diskutování o tom, co je možné a co ne (Torexifen, tamoxifen nebo Ralomifen, nebo podobné názvy), je taky už trochu přehnané. Uickey: ten tvůj příklad s vtipkujícím tonoucím není zrovna dobrý. Trochu mne z toho zamrazilo. Jsou určitě jisté hranice, které by se neměly překračovat ani o Aprílu. Takovým jednáním si dotyčný ukázal jako blbec a zasloužil by možná nějaký pohlavek. A Kozlíku: ano, jistým způsobem to může Terezu poškodit, ale spíše to vypovídá o těch, co takovou neověřenou, „vymyšlenou“ zprávu berou v potaz. Třeba Fiši si o mne může myslet na základě falešných zpráv cokoliv špatného, a ta možnost tady je, a ne že ne, ale že bych se zrovna cítil nějak poškozen. Natož Tereza, která mi připadá, ikdyž jen z médií a krátkého setkání na závodech, jako slečna, která má docela dobrý úsudek a zdravý rozum, nemůže snad být takovou kachnou z webu party Horní Dolní, TJ Chvojkovice Brod, nijak dotčena.

  • Marťas napsal/a:

    Bravo! Už jsme dospěli i ke Klausovi, takže tahle diskuse už má všechno, co má Správná Internetová Diskuse mít.

    Pavel Kozlík: Skutečně? A kde třeba koluje? (BikeNews je web, který jenom automatiky agreguje RSS kanály.)

  • Podhaj napsal/a:

    Ale což, byla to hezká diskuze. Všem zúčastněným přeji hezký víkend, pokud možno strávený na kole. Su v Plzni, a tady to na kolo moc nevypadá… :(

  • Podhaj napsal/a:

    A Marťas: ty jeden kluku uličnická, ty máš raději terezku než pana prezidenta???!!! Styď se! Vždyť je to hlava státu. A ty jsi občan státu, takže Klaus je i tvoje hlava, tak si toho važ! :)

  • Stačí googlit huříková, a když k tomu přidáš ještě doping, tak je to hned na prvních místech:

    „Doping: Tereza Huříková s dvouletým distancem – Bikeři.cz …1. duben 2008 … Článek Doping: Tereza Huříková s dvouletým distancem. Dnes v odpoledních hodinách vydala agentura AF zprávu, že Tereza Huříková byla po …“

    „Doping: Tereza Huříková s dvouletým distancem – NewstinAnalýza článku Dnes v odpoledních hodinách vydala agentura AF …“

    „Doping: Tereza Huříková s dvouletým distancem – Bikeři.cz …1. duben 2008 … Dnes v odpoledních hodinách vydala agentura AF zprávu, že Tereza Huříková byla po dokončení závodu Světového poháru v Neuschwansteinu …“

    „Související články Doping: Tereza Huříková s dvouletým distancem …Související články Doping: Tereza Huříková s dvouletým distancem.“

    Nikdo není povinen číst celé články a navíc hluboce nad nimi dumat. Nadopovaný sportovec okamžitě zrácí hodnotu, tak proč by to taky dále někdo četl?
    Proto takové zahrávání si s něčí pověstí považuji za velmi nebezpečné.

  • Marťas napsal/a:

    Podhaj: Pan prezident je sice fešák, ale na Terku nemá. To zase uznej :)

    Pavel Kozlík: Aha, takže v podstatě „po celém webu“ znamená ve dvou automaticky agregovaných rss kanálech. Nikdo není povinen číst nic. Zároveň není nikdo povinen v titulku zjevit pravdu, nic než pravdu a jenom pravdu.

  • Wickey napsal/a:

    Podhaj: Snad mi nechces tvrdit, ze ti bylo divne, ze je v clanku uvedeno Cesky cyklisticky svz a ne CSC a ze to je dalsi z indicii? Mimochodem ten uz provedl tolik zaseku, ze bych se ani nedivil tomu okamzitymu trestu.
    Enge a nebo nakonec Ulrich taky dostali stop za rekreacni drogu.
    A jestli je april z bazenu i pro tebe blbej, tak fajn. Mas svy hranice a stejne jako ja si myslis, ze na aprila neni dovoleny vsechno.
    A jestli podle tebe neni tohle mozny srovnavat s aprilem s Hurikovou, tak ja si myslim, ze neni mozny srovnavat april s Hurikovou a testoviny na stromech.
    A Tamoxifen samozrejme je zakazana latka.

  • Přidal jsem anketu k tématu, tak se prosím vyjádřete. Je tam i možnost ohledně smazání – mazat to ale nechci, to určitě ne. Mimochodem, všimli jste si, jak mi v anketě o krále XC tratí přibývaly hlasy ke konci a stahoval jsem Míru? ;)

  • Hlasoval jsem pro nepovedený vtip, smazat jsem to navrhnul hned zkraje, ale teď si myslím, že už by to tady mělo i s komentáři zůstat. Aby si mohl každý přečíst, co dementózního se dá publikovat a způsob, jakým se to pak obhajuje.

    Před chvíli jsem se ptal kámoše, který dělá v bance v ne zrovna bezvýznamném postavení, co by udělal, kdybych o něm napsal v podobném duchu takový článek. Protože ale dělá v bance, nepsal bych o dopingu, ale o tom, že v té bance krade. Co myslíš, že mi odpověděl?

  • RF: To jsem pro tebe hlasoval já, aby ti to nebylo líto ;)

    Myšlenka, že budou čtenáři rozhodovat o bytí a nebytí nějakého článku mi přijde nadmíru úchylná.

    Pavel Kozlík: Invektivy si schovej do cyklistickýho kroužku ;)

  • Petr F. napsal/a:

    Trochu změna tématu. Zveme všechny zájemce silniční cyklistiky na tempový trénink v balíku- úterý 8. dubna v 17 hod u prodejny PROFI sport Cheb,
    ul. K Nemocnici – budou tam např, Viki, Santi, borci, kteří to již v balíku umí, a od kterých se můžete něco přiučit. Pokud má někdo problém s časem,
    tak se může připojit kdekoliv na trase Cheb-Pomezí-Cetnov a zpět.

  • Anonym napsal/a:

    Pro mě je to nepovedený vtip a článek bych smáznul. Jsou věci, z kterých se sranda nedělá ani na apríla a tohle je jedna z nich. Hrát si na tonoucího, oznámit že cyklistka dopuje nebo že zaměstnanec v bance krade – tohle všechno je na stejné úrovni a za srandu to může považovat jen debil.
    PS: Hned mi bylo jasné že to má být apríl, ale i tak mi to připadlo jako hnus. A to myslim, že smysl pro srandu mám dobrej.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>