Poděkování

PF 2011 z Chebu

Chtěl bych na závěr roku 2010 poděkovat jménem mládeže, všech členů TJ OLYMPIONIK Cheb a Sportovního centra mládeže cyklistiky Karlovarského kraje.

Je to v první řadě našemu webmasteru Radku Fišerovi, který nám zajišťuje opravdu vynikající webové služby, prakticky máme nejlepší stránky, jaké znám. Za to má u mne poukázku na odběr sportovního zboží.

Dále bych rád poděkoval za to, že se rozjel VV KVSC Janu Kytkovi a věřím, že tato práce bude mít stoupající úroveň.

V další řadě bych vyjmenoval úspěšné a schopné organizátory závodů, bez kterých by naše činnost byla hodně ochuzena. Jsou to organizátoři, party nadšenců a dobrovolníků od západu Luboš Rychlík, Tomáš Soukup, Václav Větrovec a Petr Moos, bratři Šinkové, Josef Pavlovic, Jan Vokáč, Lubomír Hranička a František Nádvorník, Daniel Danielčák a Michal Prokop, Jiří Čechman a dali by se jmenovat určitě další organizátoři a pomocníci, kteří mají na úrovni naší cyklistiky velký podíl.

Poděkování patří vlastně Vám všem, kteří se cyklistice věnujete a tvoříte její dějiny: mládež, trenéři, rodiče, doprovod a další.

Úspěšný rok 2011, spoustu přátelských vztahů, dostatek času na naši cyklistiku a spokojenost v osobním životě přeje Petr Fiala


2 thoughts on “Poděkování”

  • Petr Fiala napsal/a:

    Mezi pořadatele mimo závody KVSC bych přidal Jirku Blažka z V.Hleďsebe, který v roce 2011 pořádá opět pěkný silniční závod v M.Lázních a mezi pořadatele se letos úspěšně zapojil Víťa Hanuš, závody v cyklokrosu v Ostrově n.O. Snad jsi již Víťo, po tom pádu v Praze, v naprostém pořádku.
    Pánové úspěšný a z Vaší strany spokojený rok 2011.

  • Daniel Danielčák napsal/a:

    Přeji všem do nastávajícího roku vítr v zádech, ostré brzdy a dobře namazaný řetěz!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>