Podzimní soustředění 2010 SCM Cheb v Motole

Ve dnech 27. – 31. října uspořádalo sportovní centrum mládeže Cheb podzimní soustředění na dráze v Praze. 16 členů SCM a čtyři benjamínci ve věku 8-10 let byli vybráni na přípravný kemp se zaměřením na dráhovou cyklistiku. Již začala příprava na sezonu 2011 a na nadcházející dráhovou sezonu, která začne již příští víkend právě na této dráze.

Cyklistika v našem kraji zaznamenala velký výkonnostní posun v mládežnických kategoriích a mládež se může zapojit do široké škály disciplin cyklistiky – dráha, silnice, horská kola, 4cross a cyklokros. Vrcholem nadcházející sezony bude nejen Mistrovství republiky. Žactvo a kadetské kategorie čeká Letní olympiáda mládeže 2011 v Olomouci na konci června, kde se pojedou tyto discipliny – dráha 200 m, 500 m, stíhačka na 2 km a bodovačka, – silnice kriterium a časovka jednotlivců.

Širší reprezentace výběru na LOM 2011 měla první soustředění v kopcích s krásnou krajinou Železné Rudy již v srpnu a třetí soustředění je naplánováno na konec listopadu opět na dráhu v Praze.

Foto: Miloslav Šverdík, Dalibor Blažek


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>