Předběžné propozice Chebských kašen 2011

Michal Kyjovský na loňských Kašnách. Foto: Mičál

Petr Moos nám zaslal předběžné propozice (PDF) na Chebské kašny s prosbou o připomínky, náměty atp. od Vás – cyklistické veřejnosti. Ty mohou být případně promítnuty do konečné podoby propozic. „Rovněž prosíme případné zájemce, kteří by nám chtěli pomoci s průběhem závodu, ať se ozvou na naše telefony, uvedené v propozicích.“


10 thoughts on “Předběžné propozice Chebských kašen 2011”

  • Jirka napsal/a:

    No pěkné, pěkné, ty starty ve 23.00 hodin no pěkné, co si to dát příští rok třeba pod vodou.

  • Petr a Větrák napsal/a:

    PŘEDBĚŽNÉ propozice jsme dali na web poměrně brzy proto, aby byla možná diskuze. Jirka ukázal, jak se diskuze nevede. Uštěpačné poznámky ničemu nepomohou.
    Časový rozvrh vychází z poměrně nabitého programu Města Chebu k oslavám 950. výročí od první písemné zmínky. Měli jsme možnosti: Kašny nedělat, dělat je v noci po skončení programu Města Chebu, nebo v jiném termínu (a všichni víme, jak jsou květnové víkendy obsazené). Velké časové posuny oproti propozicím dělat prostě nejde. Pro nás to znamená proti závodu ve dne řadu komplikací, ale rozhodli jsme se do toho jít. Zůstat doma na kanapi se nám nechtělo. Vám se chce?

  • Radek napsal/a:

    Mně termín vyhovuje a jistě nejsem sám. Nebo takhle… vyhovuje… spíš mi nevadí. Je to prostě výzva a nemyslím si, že by mi měly být závody šité na míru, podmínky jsou pro všechny stejné. I když sovy budou zřejmě ve výhodě (zatímco obvykle jsou to ranní ptáčata, když jsou starty v 10:00).

  • Petr napsal/a:

    Kamion nebude, rozhodli jsme tak po konzultaci s DI (přistavení), z obavy, zda by vydržela nová dlažba na pěší zóně, a hlavně s ohledem na výrazný nedostatek času pro přípravu trasy závodu.

  • S.Leinweber napsal/a:

    Ahoj.
    Zajímá mě,jakou formou bude zajištěná trat na pěší zoně(šíře tratě)proti chodcům,psům a apod?Jak bude řešená u křižovatky(Májová) obrátka?Bude to dost rychlý úsek.Tak mě napadlo,co třeba zpomalovačka nájezdem na bezbariérový přístup do obchodu ,,Duka“?Je to součást chodníku.Stejně tak sjezd náměstí,co nějaká zpomalovací překážka?Jinak to bude vlastně kriterium na horských kolech.

  • Petr a Vašek napsal/a:

    Po celé trase bude vymlíkovaný koridor tak, že po straných bude místo pro chodce. Zhruba 16 lidí bude dohlížet na chodce (psi snad večer nebudou), i když blbce nezastavíš. A že se jich každý rok nemálo objevilo. Snad budou sedět doma u bedny.
    Obrátka bude velmi krátká, prakticky se bude brzdit do nuly. Na náměstí uděláme nějakou zpomalovací šikanu, ale u Duky je to dost úzké, výlohy, a navíc by se přerušil prostor pro chodce. Kromě Kostelních schodů tam opravdu žádná překážka nebude, ve velmi krátkém čase, který máme na přípravu trati, už na to není prostor.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>